fbpx

SAJ bjuder in till Stora Trenddagen 2021 med Trend-Stefan

Stora Trenddagen 2021 är dagen när Sveriges största trendspanare Stefan Nilsson ställer sig på scenen och berättar om vilka trender som vi är på väg in i. Under åren har han diskuterat behovet av nedkoppling och offline-beteenden som fenomenet skogsbada (2019), den gröna odlings- och krukväxtrenden med t.ex. monstera (2015) eller kulörer som ”millennial pink” (2018).

Stora Trenddagen initierades för nio år sedan i Stockholm med syfte att förse designers, producenter, kommunikatörer och journalister en tydlig inblick i framtiden. Med på seminariet är NCS Colour som samtidigt släpper de 24 exakta kulörerna för 2022. Alla som deltar får en färgsnurra för 2022 på köpet.

Om Stora Trenddagen 2021
Kort om trenderna som Stefan kommer att prata om:

– Så kort. Var är vi med livet? Speciellt efter korona? Kommer vi någonsin att shoppa igen?
Inledningsvis kommer jag att prata om hur fem saker kommer att sätta agendan för allt. Gemenskap, aktivism, hållbarhet, hälsa och skönhet, berättar Stefan.

Dessa fem förare kommer att ge oss de estetiska trenderna:

Balearic Breeze
Jordnära, sandiga nyanser. Olivgrön. Camoflage. Livet utomhus. Sunkissed. Keramik och naturligtvis Medelhavet.

Rödbetbalansering
Nyanser inspirerade men ätbara. Rödbeta, pistacchio, bröd. Balans och hälsa. Balans i livet och trädgårdsskötseln. Inte självförsörjande men mer ur ett inlärningsperspektiv. Färgbalans.

Kvadrat ett
Vi börjar färska. Fyrkant, som i schack. Skarp svart och formad vit. Men tillsammans med dammiga nyanser för att skapa en kontrast. Färsk. Krispiga toner i kallblått eller skarpt hallonrött.

Comeback kid
Den lyckliga trenden. Vintage och retro. Snygg 40-talets estetik och kanske en vildare 80-talsflirt. Lekfull. Barnslig. Inspiration från barns ritningar. 40-talets blommönster. Rosor.Erbjudande från SAJ
SAJ erbjuder alla följare en rabatt! Ange ”SAJ” vid inbjudan så får du 10% rabatt.

Rabatten gäller för Stora Trenddagen;
Physical Event 26 januari 2021
Digital Event 2 februari

Läs mer på www.storatrenddagen.se

 

Bildtext: Bild 1: Färgsnurra som alla anmälda får, Bild 2: Trend-Stefan i aktion, Bild: Stefan Nilsson

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng