fbpx

Peder Tennek

Peder Tennek

Peder Tennek är en entreprenör och föreläsare med en vision att skapa ett framgångsrikt mindset och kreativa lösningar. Med sin egen lifestory som grund och mängder av erfarenheter från ett perspektiv som gravt synskadad, delar han generöst med sig av sina innersta insikter om varje individs faktiska möjligheter.

 

Med ett öppet sinne och en stark tro på att allting är möjligt inspirerar Peder idag människor i alla åldrar. Han gör det med humor och glimten i ögat.

Peders föreläsning – Din inre miljonär, nå din fulla potential
Ingen annan än vi själva bestämmer hur vi ska leva, njuta och utvecklas. Varje sekund är ett val och vi ansvarar i alla sammanhang för hur vi låter oss påverkas av omgivningen. Vi är fulla av inre tillgångar som bara väntar på att få komma fram. Hur kan nyfikenhet och ett öppnare sinne påverka vår framtid? Hur hittar vi till nya vanemönster och skapar mer energi och en positivare miljö, både på arbetsplatsen och i privatlivet? Hur ser våra livsmönster ut när allt styrs digitalt och det mesta kontrolleras från en App? Världen förändras med en rasande fart, hur mycket förändras du? Hur påverkas din situation och vad kan vi göra för att hänga med?

Din inre miljonär – är en inspirerande föreläsning där Peder tar oss med på en tankeväckande resa in i våra framtida liv. Ser vi möjligheter eller problem? Inställning, flexibilitet, ordval och lusten att utvecklas blir allt viktigare för vår framtid.
Peder delar med sig av olika effektiva lösningar för att kunna leva och verka med framtidens tankesätt – att allting är möjligt redan idag!
– Hur ofta tänker du och tänjer på boxen, undrar Peder som motiverar till ett öppet sinne.

– Med ett öppet sinne kan du komma åt din förmåga att våga testa nya vägar oavsett vilken bransch eller verksamhetsområde du arbetar inom, säger Peder och han vet vad han talar om.

Om Peder som föreläsare
Med sin starka story som entreprenör, artist, coach och en grav synskada. Med sin generösa och underhållande berättarstil lämnar han både tänkvärdheter och goda skratt efter sig. Om du bara visste så mycket galet det kan hända en synskadad samtidigt som oupptäckta inre tillgångar fått plockas fram för att få livet att fungera.

Entreprenör som delar med sig
Peder har en spännande bakgrund inom företagsledning, artist management och projektledning. Med denna bakgrund och en oavkortad tro på möjligheten i varje sekund, delar han med sig av erfarenheter och kunskaper runt framgångsrika attityder, positivt tänkande och förändringslust.

Sagt om Peder och hans föreläsning;

”Att ställa sig på scen en ruggig höst morgon i Stockholm inför över 500 förväntansfulla chefer, kräver mod och engagemang. Med passionen för livet och nyfikenheten av att klara av såväl vardag som större äventyr bjöd Peder Tennek oss på en resa utifrån sina personliga erfarenheter av att tidigt i livet ges förändrade förutsättningar.
Förutsättningar som skapat möjligheter. Att få inspireras och tvingas tänka att allt är möjligt är lite som att åka berg och dalbana. Jag drabbas fortfarande av handsvett och lätt illamående när jag tänker på tanken att mina kommande medarbetare kanske är en av dem med andra förutsättningar än jag.
Och kanske måste jag våga tänka att det omöjliga ska bli möjligt för att bli riktigt framgångsrik. Här kommer krävas mer av mig än jag levererat tidigare men, det är möjligt, det har Peder lärt mig. Tack!”

– Malin Larsson, ordförande för föreningen för chefer och ledare

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng