fbpx

Peter Häggström Lindecrantz, aktuell som programledare i Regnbågshjältar i SVT: VAR DIG SJÄLV OCH NÅ LÄNGRE!

– Först när jag vågade vara mig själv nådde jag mitt mål att hoppa över åtta meter och tävla i OS. Nu vill jag inspirera andra till att må bra och prestera på topp, säger Peter Häggström Lindecrantz som är aktuell med sin och Kajsa Bergqvist serie Regnbågshjältar i SVT.


Peter är entreprenören och föreläsaren, som tävlat i OS, suttit i ledningsgruppen på ett börsnoterat bolag och som är programledare för TV-serien Regnbågshjältar på SVT.  Han jobbar idag också med prestationsutveckling för bolag som till exempel H&M.
Peter var inne i garderoben i tio år innan han vågade komma ut som gay. Då hoppade han sitt första åttametershopp i längdhopp!

Peter har nått stora framgångar inom idrotten och näringslivet.
Han inspirerar och berättar i sin föreläsning ”Var dig själv och nå längre” om vad som får oss långsiktigt att prestera och må bra. Ibland är det helt andra saker som får oss att lyckas än de klassiska begreppen talang, mål, hårt arbete och bäst när det gäller.
– Man behöver så mycket mer och det börjar med att våga vara sig själv, säger Peter som är redo att komma till er och föreläsa.

LÄS MER OM PETER: https://saj.se/project/peter-haggstrom-lindecrantz/

BOKA EN FÖRELÄSNING MED PETER!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng