fbpx

Patrick Ekwall föreläser och tar pulsen

Vi erbjuder en ny föreläsning – Vill du så kan du och ett nytt unikt samtalskoncept med Patrik – Ekwall tar pulsen.

Patrick bygger ett samtal med profiler från din omgivning, allt från närings-, kultur- och idrottslivet till styrande i kommunen, representanter från skolan, kyrkan eller musiken.


Samtalet kan med fördel kombineras med Patricks föreläsning – Vill du så kan du.

Känslosam föreläsning – Vill du så kan du
Patricks känslosamma föreläsning är en inspirationskälla för alla människor i alla tänkbara steg i tiden eller karriären. Det är också en häpnadsväckande resa i känslor, upplevelser, drivkraft  och erfarenheter som berör och inspirerar.

Patrick är en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika svenska sportjournalister med över 35 år i yrket. Han har bevakat, träffat och intervjuat alla av världens allra främsta idrottsstjärnor. Han har rapporterat från över 50 olika stora EM, VM och OS.

Det gör att han, som ingen annan, kan ge dig en exklusiv inblick i en värld bakom kulisserna. Men också berätta hur TV-kändisskapet med hjälp av en stormvind från sociala medier påverkade honom som människa, förälder, kompis och yrkesutövare.

Läs mer om Patrick och vårt erbjudande här: https://saj.se/project/patrick-ekwall/

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng