fbpx

Pär Johansson; – Jag vill skapa ett samhälle, där alla är lika mycket värda!

Pär Johansson är ständigt aktuell och nu är han det med sitt senaste projekt med Glada Hudik-teatern, Catwalk * som är en dokumentärfilm och en manifestation för ett Sverige och en framtid där alla får drömma, där alla är lika mycket värda och där allas förmågor tas tillvara.

– Integration och samarbete mellan olika grupper berikar allas vår tillvaro. Att bli sedd, behövd och tagen i anspråk är en nödvändig förutsättning för allt växande, säger Pär.

Pärs föreläsning – I huvudet på en normalstörd – att bli sedd, behövd och tagen i anspråk
Under sin föreläsning berättar Pär och beskriver hur det gått till. Hur har den resan varit möjlig? Hur har det påverkat deltagarna och hur har det ändrat omvärldens syn på vad utvecklingsstörda kan göra? Med humor och stark medkänsla berättar Pär om sin och Glada Hudik-teaterns långa väg till framgångarna.
Vare sig du arbetar med utanförskap, ditt eget eller andras, eller leder verksamheter eller företag, ja vad du än arbetar med, finns mycket att lära och inspireras av hos Pär. Det är stor risk att du går från detta möte med skrattkramp i magen och tårar i ögonen…

Läs mer om  Pär och boka honom här!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng