fbpx

Nu tar vi steget fullt ut

Nu har vi tagit steget som vi planerat under flera år. Istället för att vara en byrå som förmedlar alla typer av föreläsare och inspiratörer så satsar vi enbart på de bästa inom respektive område.

Vi minskar ner på antalet och vi har noga valt vilka som vi vill att samarbeta med. De bästa och de som är ledande och sakkunniga, som har rätt erfarenheter.

Janne Gunnarsson, Dennis Westerberg, Elizabeth Kuylenstierna, Karin Volo, Markus Torgeby (se fotot), Pigge Werkelin, David Lega, Lotta Lundgren, Charlie Eriksson, Emma Igelström, Caroline Larsson, Anders Karlsson och Staffan Taylor är några exempel.

Det samma gäller moderatorer och debattledare och där kan Kristoffer Triumf, Marika Griehsel, Lennart Paulsson och Carin Hjulström nämnas.

Upptäck vår nya webbsida
På vår nya webbsida som nu växt fram kan du själv botanisera och läsa mer om vad vi erbjuder för tjänster. En annan nyhet är en anläggning som vi nu inleder ett samarbete med och det är Ruders Egendom (besök www.ruder.se ). En unik anläggning med en atmosfär utöver det vanliga för ledningsgruppsmöten, avdelningsträffar, möten, kurser och events.

Välkommen till oss på SAJ som har drygt 21 års erfarenhet av att hitta rätt föreläsare och möten.

Foto: Thron Ullberg

Lämna ett svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng