fbpx

Morgan Olofsson vet att det goda samtalet skapar engagemang

Boka föreläsare: Morgan Olofsson

– Det är otroligt spännande att nu inleda ett nära samarbete med SAJ. Vårt fokus är att tillsammans med kunderna ta fram nyskapande sätt att lägga upp konferensen eller föreläsningen, säger Morgan Olofsson som vi på SAJ nu inleder ett nära samarbete med.

Morgan, känd från TV som utrikeskorrespondent och programledare som bär med sig tio år av erfarenheter som chef såväl på SVT som på myndighet och inom civilsamhället. Han vet att goda samtal kan skapa både engagemang i stunden och effekter på sikt.

Föreläsning om hotet mot demokratin 
Ett exempel är den desperationsföreläsning som Morgan och SAJ erbjuder, där publiken tas med ner i det djupa mörker som omsluter oss med allt fler auktoritära ledare som Trump och Putin, där många av de friheter och den demokrati vi tagit för givet hotas. Självklart vänder Morgan det hela till hur vi själva kan hitta verktygen och argumenten som lyser upp tillvaron, så det är en desperation som leder till inspiration.

Vid sidan om föreläsningar så leder Morgan också paneldiskussioner eller modererar hela konferenser. Med sin bakgrund som chef i stora förändringar kan han också bidra i det inre arbetet i en organisation eller företag kring organisation, ledarskap och kommunikation.

Foto: Orlando G Boström

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng