fbpx

Krisexpertens kris

Peter Jonsson är expert på kriser, han är krishanteringsexpert och har ett förflutet som polis och Säpo-agent med utbildnings- och personalansvar.
Peter har drabbats av en svår cancer som han lever med och kämpar mot just nu. Under sin föreläsning berättar han om sitt liv, den kamp, den behandling som han får för att förhindra att cancern sprider sig och för att stoppa den.

– Ingen är imun mot kriser, säger Peter som dagligen arbetar med människor och organisationer som hamnat i en kris, hot, stress eller konflikt av något slag. Peter som har en bakgrund som elitidrottsman (kanot) och som är van att träna och som var i både fysisk och psykisk form och balans när han drabbades är övertygad.
– Jag är van att hjälpa andra att ta sig ur en kris och nu är det jag själv som är drabbad, säger Peter som menar att en kris ger enorma möjligheter.

Boka en föreläsning med Peter Jonsson. Ring oss på SAJ 0500 – 42 86 02.

Lämna ett svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng