fbpx

Klartecken att mötas redan nu

– Det är en allmän missuppfattning att hotell- och mötesanläggningar inte får ta in fler än 50 personer, säger Stefan Jonsson, tidigare VD på SAJ som inte varit med om något liknande under de dryga 25 år han varit i branschen.

– Det går att samlas och att mötas redan nu eftersom hotell- och konferensanläggningar runt om i landet inte omfattas inte av ordningslagen. Det är de trängselregler som Folkhälsomyndigheten beslutat om, som gäller. Håll avstånd till varandra, iordningställ lokalen och miljön enligt riktlinjerna och säkra lokalerna, säger Stefan vidare.

Undvik köer vid incheckning, sittningen, fika- och lunchpauser så följs riktlinjerna till fullo.

– Alla som följer riktlinjerna för att förhindra smittspridning samarbetar vi gärna med. Anders Tegnell på Folkhälsomyndigheten har rekommenderat Stefan Lövén och Regeringen att lyfta taket till max 500 personer från 1 oktober 2020. Allt kommer inte att bli som tidiogare, men vi känner att vi är väl rustade och förberedda både när det gäller utbudet av föreläsare, inspiratörer och debatt- och samtalsledare. En del kunder kommer att välja att mötas online, men det mänskliga mötet kommer också att återkomma, säger Stefan avslutningsvis.

 

Bilden: Charlie Eriksson från Aldrig Ensam på scenen inför en fullsatt salong.

2020.09.15

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng