fbpx

Karin Volo i Sommar i P1

– Jag har varit till helvetet och tillbaka. Jag ska ta er med på den resan. Från mina rötter i Sverige till att sitta i ett högsäkerhetshäkte i USA i 1352 dagar och inte få se mina barn förrän alla åtalspunkter var nedlagda, så beskriver Karin Volo, föreläsare och organisationskonsult hos oss på SAJ sitt sommarprogram i populära Sommar i P1 som sänds 21 juli.

– Men jag överlevde inte bara utan jag utvecklades. Bli inspirerarad och lär dig hur du kan ändra ditt tankesätt och hitta modet för att besegra livets största utmaningar.

Missa inte chansen att lyssna på Karin Volo´s berättelse i Sommar i P1.

Mer om Karin

47 år. Född i Mexiko, uppväxt i USA, bosatt i Stockholm. Satt oskyldigt häktad i USA i nästan fyra år anklagad för brott som hennes ex-make begått. Har skrivit boken Från galler till glädje en livsresa genom 1352 dagar. Under tiden i häktet ritade och målade hon mängder av teckningar till sina döttrar som hon skickade hem till Sverige, vilket resulterade i 27 barnböcker. Har även skrivit boken Engage! tillsammans med sin make Sergio Volo, om hur företag tjänar på att fokusera på personalen istället för pengarna. Är född i Mexiko och uppväxt i Arizona, USA. Har svensk mamma och amerikansk pappa. Under åren i häktet jobbade hon aktivt med positivt tänkande och fick smeknamnet ”Joybringer”.

Boka en föreläsning med Karin Volo och lyssna på hennes story och bli inspirerad.
Läs mer om Karin, klicka här>>>

Lämna ett svar

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng