fbpx

Cecilia Safaee; – Trygghet, säkerhet och hållbarhet avgörande faktorer för både flickor och näringsliv

11 oktober (2019) spenderade Cecilia Safaee (Futebol dá força) och hennes lilla dotter Internationella Flickadagen på Karlskronas Näringslivsdag. Cecilia var huvudtalare och hon pratade om trygghet, säkerhet och hållbarhet – som ju är helt avgörande faktorer för både flickor och näringsliv. 

– Tillsammans kan vi också skapa förutsättningar för trygga, säkra och hållbara samhällen med lite fotboll, ledarskap och näringsliv, säger Cecilia.

Sagt om Cecilias föreläsning;
”Föreläsningen med Cecilia Safaee, FDF for Business hos oss på Smarteyes var väldigt uppskattad och gav oss många insikter!Det vi tar med oss är att de värderingar Smarteyes står för inte kan leda till en bra kultur om endast cheferna står för dom. Alla medarbetare behöver känna att de kan leda utifrån våra värderingar, och alla måste känna att de gör skillnad för att öka engagemanget och den individuella utvecklingen.”
Sandra Paulsson
Digital Manager, Smarteyes

Läs mer om Cecilia; www.futeboldaforca.com och www.saj.se  

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng