fbpx

Admir föreläser och inspirerar

Admir Lukacevic är grundaren bakom Idrott Utan Gränser – en organisation som med sporten som verktyg hjälper alla barn i skolklasser att bli sedda och bekräftade och integreras i samhället.

 

Nu finns Admir tillgänglig som föreläsare och inspiratör i skolor, organisationer och företag!

– Resan har varit lång och mycket som har hänt under dessa år. Idag känner jag att jag har kommit till en nivå där det är dags att inspirera andra att följa sin väg och göra det omöjliga möjligt. Samtidigt som mångfald och entreprenörskap är ett ämne som börjar bli viktigare och viktigare och jag vill med min story visa att olikheter är en styrka och ge tips på hur man blir en framgångsrik entreprenör, säger Admir som nu finns tillgänglig som föreläsare.

Var föreläser du?
– Skolor, företag, myndigheter, universitet, ja överallt där jag känner att jag kan göra nytta och inspirera samt att det känns rätt, säger Admir.

Läs mer om Admir: https://saj.se/project/admir-lucacevic/

Bokning: Kontakta oss på SAJ!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng