Årets genombrott 2015 - Charlie Eriksson

Charlie_portratt-1024x683Charlie Eriksson, som startade www.aldrigensam.com som får utmärkelsen. – I år var det ett enkelt beslut för oss och våra samarbetspartners att fatta. Charlie Eriksson är vårt val och viktig budbärare och föreläsare över generationsgränserna inom ett område som länge varit tabubelagt, säger Stefan och Anna Jonsson på SAJ Förmedlingsbyrå, som delar ut utmärkelsen.

Vi på SAJ har tilldelat Charlie Eriksson vår utmärkelse, Årets genombrott som Föreläsare 2015. Charlie har byggt upp en egen organisation, www.aldrigensam.com, skapat ett nätverk av ambassadörer, föreläst i skolor, organisationer och företag samt inte minst byggt upp sitt personliga varumärke till den entreprenör, opinionsbildare och föreläsare han är idag. Charlie skapar förutsättningar för att minska okunskapen om psykisk ohälsa och hans arbete är ännu bara i sin linda.”

 

Årets föreläsare 2015 - Dennis Westerberg

dennis2015_400x200Dennis är föreläsare (utsedd till Årets Föreläsare 2015 av SAJ), mental coach, entreprenör, omvärldsbevakare, eventproducent, bloggare, författare, musiker och artist. De senaste åren har Dennis genomfört ett flertal framgångsrika projekt i samverkan med kommun och näringsliv, och parallellt med detta, coachat och föreläst och uppträtt för tusentals människor, i olika sammanhang.

 

Varje vecka möter Dennis Westerberg nya grupper människor som föreläsare. För inte alls länge sedan var han ett nytt ansikte för de allra flesta. Numera är det alltfler som känner igen honom när han föreläser på det möte, den konferens eller det event som äger rum.

Dennis föreläser om arbetsglädje och ledarskap, antingen är rubriken Arbetsglädje eller Tvärtom-ledarskap när Dennis föreläser.

 

Box 143, 544 30 Hjo

0500-42 86 02

Skicka mail

Följ oss på Facebook!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng