fbpx

– Sedan en tid tillbaka arbetar jag enbart med en (1) talarförmedling; SAJ. Personlig service, lång erfarenhet, och proffsigt i alla led. Kolla in dem. Och boka mig, så säger Teo Härén om vårt nya samarbete.


Teo är en unik föreläsare som funnits med hos SAJ sedan millenieskiftet 2000. Redan 2003 blev han och hans bror Fredrik utsedda till Årets föreläsare och vinnare av Narrenpriset, nominerade av SAJ och utöver detta blev Teo även utsedd till till en av de bästa B2B-föreläsarna av SAJ.

Teo är expert på ”inspiration”.  Publiken lämnar föreläsningen med ny energi, och med en vilja att förändra.  Oavsett om föreläsningen är i Globen framför 2 000 personer, eller om det är för en liten grupp med 25 personer. Tonen på föreläsningarna kan du som kund påverka rätt mycket, så länge temat är kreativitet eller innovation.

Föreläsningen kan vara inspirerande, provocerande, humoristiskt, eller ha fokus på fakta och kreativitets-verktyg.

Läs mer om Teo; https://saj.se/project/teo-haren/

Bokning: Kontakta Stefan på SAJ! Maila stefan@saj.se

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng