Viktor Ingemarsson

Viktor Ingemarsson

Vem är Viktor Ingemarsson i djungeln av kockar?

– Jag är en matkonstnär och kreatör, passionerad rawfood kock, föreläsare och konceptutvecklare, säger Viktor som är ny föreläsare hos SAJ.

Så här beskriver Viktor sig själv;

– Jag har alltid älskat grönsaker. Inte bara hur de smakar utan framförallt hur de ser ut med alla färger och former, känslor de väcker och kreativa möjligheter. När jag får en låda grönsaker från mina leverantörer så vet man aldrig hur de kommer se ut och var slutdestinationen är någonstans. Ska de hamna ner hackade in en rätt eller ska de bli en del av dekoren? Har de riktigt tur så sparar jag dem och gör något färgsprakande konstverk av dem!

– Jag söker det som inte redan finns. Det har jag alltid gjort. Skapat mig själv och skapat andra världar, det är som att jag inte har haft något val. Former och strukturer bortom det redan tänkta – istället har jag utgått från hur det jag skapar är i munnen.

– Mitt smakbibliotek är som en metafor för alla projekt jag gör, eftersom jag både som kreatör och som företagare alltid söker det som inte redan finns.

Vad är möjligt?
Det är frågan Viktor ställer sig varje gång.
– Magkänsla, men lika mycket matematiskt tänkande och min livserfarenhet, parat med min förståelse av system och gränslösa kreativitet. Jag har slitit och jag har blivit ifrågasatt.

Äkthet är viktigt för Viktor, för att han ska må bra.
– Jag försöker göra äkta val och vågar följa mitt hjärta.

Idag är Viktor kock med ett eget kök, grundare, delägare eller konsult i en rad företag och projekt.
Matleveranser, återförsäljare av superfood, juicer, kokböcker, kniv, catering, workshops med mera.

– Jag älskar passionerat allt jag gör, dessutom är det verkligen skitroligt. Och det känns som att detta bara är början, säger Viktor som är redo att föreläsa vid ert möte, konferens eller event.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng