fbpx

Tommy Olausson

Tommy Olausson

Tänk om den största betydelsen för hur din kropp mår är HUR du går? Tänk om du kan läka och återhämta dig samtidigt som du går eller springer? Tommy har utvecklat en unik produkt, som heter Walkfeeling.

 

Walkfeeling handlar om att klienten, med stöd från en tränare, får hitta ett skonsamt rörelsemönster i gång och löpning. Oavsett vilken bakgrund eller ålder klienten har så är Walkfeeling en lättanpassad metod som når grundorsaken till fysisk smärta, snarare än att bara behandla symtomen.

Tommy föreläser, berättar och visar hur man hittar tillbaka till ett skonsamt sätt att gå.

I träningen läggs ofta stort fokus på intervaller och styrketräning för att bli bättre löpare, men tänk om det är viktigare att prata om HUR vi rör oss? Vilken betydelse har egentligen dina steg för kroppen, både när det gäller träningsresultat så väl som hälsa och återhämtning?

Tommy spelade fotboll på elitnivå, men blev tvungen att avbryta sin karriär på grund av skador. Där började hans sökande efter något som skulle kunna hjälpa honom att bli frisk. Han gjorde en av vår tids mest revolutionerande upptäckter; att vårt dagliga rörelsemönster – det vill säga hur vi går, springer, sitter och står – antingen bryter ner eller bygger upp vår kropp, oavsett om vi tränar eller inte.

Tommy föreläser och erbjuder walkshops
Oavsett storlek på gruppen så kan Tommy föreläsa och visa sin sensationella upptäckt. Vilket upplägg passar er? Kontakta Stefan på SAJ så skapar vi det upplägg som passar er.

Om Tommy
Tommy är utbildad osteopat, posturaltränare, personlig tränare och massageterapeut. Han är idag en av världens absolut främsta inom området träning och motion när det gäller att optimera sitt rörelsemönster både i vardagen och under träningspasset.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng