fbpx

Tommy Ivarsson

,

Hitta energin när det blåser är namnet på Tommys föreläsning. Föreläsningen är en öppenhjärtig berättelse om hans resa genom snålblåsten. Det är en berättelse om livsmod där vi får ta del av hans lärdomar och insikter. Han tar oss med på sina upplevelser med självdistans, självironi, allvar och humor.
 


Vi lever alla i en värld där livet snurrar fort. Våra kunders förväntningar på oss ändras, lojaliteter flyttas, våra medarbetare ställer nya krav – och dessutom händer det saker i våra liv som gör att energin inte alltid räcker till. För företag och ledare handlar det om att driva och utveckla verksamheter, samtidigt som vi skall prestera. För att inte tala om det mod vi skall vara utrustade med, i den ständiga förändring vi lever i.

 
– Ibland kommer det så kallade ’livet’ ivägen och sätter käppar i hjulet. Vår utmaning är att behålla energin oavsett om världen rasar samman, om så bara lite grand, säger Tommy.
 
Livet förändrades
För Tommy förändrades allt när hans son Jonathan fick en allvarlig lungsjukdom vid sex års ålder. Hans fokus som företagare och ledare fick svängas om och nya prioriteringar upptog en allt större del av en redan stressad vardag. De val han fick göra kom mycket att handla om att få vardagen att fungera och att välja glädje som motor i det svåra. Att hitta energin när det blåste. 

 
Han pratar om att hitta sätten att hushålla med den energi man har och att lära sig hur man fyller på. Och då utifrån vad man själv behöver. Man har alltid ett val och man gör val hela tiden. Det värsta i kråksången är att man aldrig kan skylla på någon annan.
 
Föreläsningen är en öppenhjärtig berättelse om hans resa genom snålblåsten. Det är en berättelse om livsmod där vi får ta del av hans lärdomar och insikter. Han tar oss med på sina upplevelser med självdistans, självironi, allvar och humor.
 
Somarpratare i P1
När Tommy fick frågan om att vara Sommarvärd i P1 samt senare Vintervärd, bestämde han sig för att berätta och han vill genom sin berättelse ge inspiration och kraft till ett klimat där vi faktiskt kan tillåta oss vara människor lite oftare.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng