Tomas Gustafsson

Tomas Gustafsson

– föreläsare & OS-hjälte –

– Jag ser som min uppgift att tillföra positiv energi till arbetslivets processer och få individerna att på egen hand eller som grupp att upptäcka sin egen möjlighet att påverka handlingsförloppet, säger Tomas Gustafson som vi på SAJ har samarbetat med under många år.

Skridskoåkaren Tomas Gustafson skapade idrottshistoria med sina OS-guld i Sarajevo 1984 och i Calgary 1988. Vägen till toppen var självklart lång och mödosam men Tomas stakade tidigt ut sin väg, övertygad om att nå dit vad som än krävdes.

Engagemang och hängivenhet
Föreläsaren Tomas föredrag handlar om engagemang, hängivenhet och om att ta sig igenom tuffa perioder. Genom åren har han utvecklat en förmåga att anpassa sig till åhörarnas behov och sätter sig väl in i de olika situationer som han möter.

Lärdomarna från framgångsrika perioder är betydelsefulla att beakta. Arbetet med att komma tillbaka från tunga motgångar är kanske ännu viktigare att dra erfarenheter ifrån.
Tomas väver samman detta till en helhet som stimulerar alla oavsett situation eller aktivitet.
Föredragen är alltid anpassade efter åhörarna.

Tomas vill med sitt engagemang stimulera till aktivitet avseende viktiga nyckelområden. Han riktar sig både till individens egna fokus och till gruppens specifika inriktningar och mål.

Medverkat i populära TV-program
De senaste åren har Tomas deltagit i en rad TV-produktioner såsom “Mästarnas Mästare”, ”Landskampen”, ”Det största Äventyret” och ”I huvudet på Gunde Svan”. Programmen har handlat om träning, tävling, målmedvetenhet, lagarbete och inte minst om uthållighet – bärande faktorer för att nå framgång.

Tomas får alltid fina utvärderingar och lägger självklart full energi vid varje tillfälle.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng