fbpx

Tomas Grönqvist

Tomas Grönqvist

Tomas är entreprenören som liftade med lastbil till Italien, blev cykelproffs i Påvens cykelstall, hamnade på fest med Prins Albert i Monaco och fick Miljöministern i Sverige att intressera sig för el-cyklar. 

Förutom spännande anekdoter och äventyr vill Tomas dela med sig av sina erfarenheter, kunskap och inspiration till nya idéer och mera initiativ!

– Var hittar vi drivkraften att alltid vilja göra saker ”bättre”? Hur kan vi kan tänka i nya banor, när gamla vanor verkar leda oss i fel riktning? Vem tar ansvar och initiativ att testa något nytt? Vad innebär resultatet av en gruppkultur där man ser problem som gemensamma utmaningar att finna lösningar till? säger Tomas.

Aktuell med nytt projekt
Just nu är Tomas aktuell med att starta initiativet PEP YOU tillsammans med Aron Anderson och SAJ. Det handlar om att ge ungdomar i Sverige möjligheten att inspireras och utvecklas med hjälp av Sveriges bästa inspiratörer.

Om Tomas

Proffset Under sex år försörjde sig Tomas som proffscyklist i Italien och Monaco. Han reste i närmare fyrtio länder och deltog bland annat i Världscup, Världsmästerskap och Postgirot.

lsoinspiratören Efter livet som cykelproffs så utbildade han sig inom ledarskap och coachning. Han jobbade under flera år med att coacha tusentals ledare och medarbetare på svenska företag genom inviduella samtal och föreläsningar. Tomas var också med och startade hälsoföretaget Inner.

Cykelentreprenören 2010 Grundade han bolaget Cykelkonsulterna. Företaget har under åren inspirerat och verkat till att hundratusentals människor på alla nivåer cyklar oftare. Några av framgångarna som han har varit med och initierat är SWE-Cycling, Riksdagens Cykelnätverk, Svenska Cykelstäder och Mobil Cykelservice. Han har också jobbat internationellt med Cykellobby bland annat i Dubai och varit med och startat en retail-kedja med Svenska cykelvarumärken.

Projektledaren –  Idag driver han ett antal bolag samt konsulttjänster inom affärsutveckling och projektledning för företag i uppstart, innovation eller utvecklingsfas. Han är certifierad projektledare IPMA och jobbar utifrån internationella projektmodeller och verktyg.

Föreläsningen 

Idé & Initiativ
Från ett vitt papper till framgång!

Är du eller ditt bolag, förening eller organisation i ständig förändring?
Vi lever i en värld som ändrar sig snabbare än någonsin. Det har blivit en överlevnadsstrategi att vara i framkant idag och beredd på nya förutsättningar i morgon.
Tomas inspirerar till att våga tänka i nya banor och hitta processer i vårt sätt att jobba med nya idéer där vi tar mera initiativ, testar och justerar tills vi når resultat!

Föreläsningen kan användas på grupper som står inför ett nytt projekt, en utmaning eller en organisation i förändring som behöver ny motivation och input. Den kan också användas som ren inspirationsföreläsning för att ge energi eller för att skapa en utgångspunkt för samtal vid exempelvis kickoff. 

Beroende på vad ditt företag, förening eller organisation står inför så anpassas innehållet för bästa resultat.

Om Tomas föreläsningar
Föreläsningarna håller tempo och varvar humor med insikter på inspirerande sätt. Välj en 45-60 minuters föreläsning eller TED-talks-format på 15 minuter som anpassas till en lunchrast eller samband med ett möte.

Målet med föreläsningen är att skapa inspiration till fler idéer, att ta större eget ansvar samt ta action och initiativ i livet och i jobbet.
Alla föreläsningar går att koppla till personlig coachning och workshops.

Språk: Samtliga föreläsningar är tillgängliga på Svenska, Engelska (…och Italienska förstås).

 

 

 

 

 

Foto: Thom Estifanos (c)

 

 

 

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng