fbpx

Tobias Karlsson

,

– Allt är möjligt, säger Tobias Karlsson.

Tobias föreläser och i höstas och i vår har han gjort succé med sin krogshow, En dans på rosor, som nu ska ut på turné i Sverige.

Hans liv har dock inte alltid varit en dans på rosor. Långt därifrån…

Allt är möjligt, så är namnet på Tobias Karlssons föreläsning 
Ni kanske känner igen honom från TV4:s ”Let´s dance”, som den glada dansaren som fört fram en rad kvinnor till stordåd. Hans liv har dock inte alltid varit så. En barndom kantad av mobbning och hemligheter höll på att bryta ner honom totalt, men har också gjort honom starkare och till den han är idag. Hör hans historia om de tidiga skolåren, där mobbningen löpte parallellt med en dansvärld fylld av beröm och ryggklapp. Hör om hur hans homosexualitet påverkat honom och hans omvärld och om hur Let´s dance fått drömmen att verka lite närmare.

Om föreläsningen:
– Genom att lyssna till signalerna omkring dig, din egen intuition och genom att ibland ta emot en hjälpande hand från en vän, har jag lärt mig att man kan uppnå drömmen! MEN om du inte är lycklig under resan gång, då kommer du inte heller bli det när du uppnår drömmen. Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit ”En dans på rosor”, säger Tobias.

Vad sägs om en föreläsning med Tobias för er personal? En föreläsning som berör och som alla skulle behöva lyssna på.

Låt Tobias berätta sin historia
– Jag vill börja med att berätta att mitt liv inte alltid varit – En dans på rosor, säger Tobias och han berättar gärna vidare när han kommer till er som föreläsare och det finns även möjligheter att boka en dansuppvisning.

Boka en föreläsning med Tobias!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng