fbpx

Tina Thörner

Tina Thörner

Ett hållbart arbetsliv och Psykosocial arbetsmiljö – är två områden som är prioriterade för de kommande fem åren av regeringen. Med detta som bakgrund släpper nu Tina en helt ny föreläsningsserie med fokus på just dessa ämnen. Till föreläsningarna finns en unik kompletterande coachande live webbinarserie med Tina och en digital plattform – för de som på djupet vill skapa en bestående förändring.

Tina har de senaste åren blivit en av Sveriges mest populära föreläsare och har uppdrag i hela världen. Genom sina gedigna utbildningar – vid sidan om sitt uppdrag som en av världens främsta kartläsare – mixar hon kunskaper och erfarenheter med sina utmaningar och upplevelser från motorsporten och applicerar dessa i livet. Tina har skapat sig ett namn som talare, inspiratör, coach och motivator. Dessutom är hon flitigt anlitad som coach och mentor för ledningsgrupper och organisationer.

Utvecklas som ledare med Tina som din “kartläsare”
Nu tar Tina steget längre och hon har skapat en unik och exklusiv möjlighet för intresserade att utveckla sig själva och sitt team i roller som; ledare, chef och medarbetare.

Gemensamt för Tinas olika föreläsningar är att de har en unikitet att verkligen sortera bort det oviktiga och kliva in i ämnets kärna, direkt. Hon mixar foton, film och musik i ett härligt tempo. Här kommer det “lyfta på en och annan sten” – vilket berör, ger insikter och tar fram viljan att skapa verktyg för att hantera både sig själv och andra. Man kommer laddas med energier och glädje för att kunna sprida växtkraft i tider av utmaning.

Språk: Tina föreläser på tyska, engelska och svenska och har hela världen som arbetsplats.

Sagt om Tina:
Våra kunder har beskrivit Tinas föreläsningar som riktiga energikickar.
De tycker om när hon varvar humor och allvar. De undrar ofta hur hon hunnit med allt. När föredraget är över lämnar de rummet med ett leende på läpparna och nya glas i bågarna.

Ytterligare kommentarer om Tina:
Du fick mig att inse hur värt livet är och hur jag skall gå tillväga för att nå mina mål i livet.
Din föreläsning var ett lyft och resulterade i mycket eftertanke. Det har påverkat mig mycket positivt.
Wow vilken bra föreläsning!!

– Allt jag gör i livet sker med passion och inlevelse, säger Tina Thörner.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng