fbpx

Thord Eriksson

,

– moderator & föreläsare –

Du som absolut vill att någon med känt ansikte leder din debatt, konferens eller seminarium, kan sluta läsa här – Thord Eriksson syns sällan i tv och är följaktligen inget bra val för dig.

Du som söker en moderator som alltid förbereder sig noggrant inför sina uppdrag, kombinerar journalistisk skärpa med gott humör och mild humor och har en lugn framtoning som får de medverkande att känna sig trygga, kan däremot fortsätta läsa.

Thord är journalist och har under åren varvat en fri konsultroll med anställningar. Senast jobbade han som reporter på Sveriges Kommuner och Landstings tidning Dagens Samhälle. Följaktligen är han väl förtrogen med kommun- och landstingssfärens frågor. Tidigare har han bland annat varit reporter på Dagens Nyheters kulturredaktion samt redaktör på nyhetsmagasinet Fokus.

Sommaren 2014 utkom han med boken ”Folk dör här – en pappa, två äldreboenden och välfärdens framtid” (Natur & Kultur), där han med utgångspunkt i personliga erfarenheter granskar svensk äldreomsorg.

Han har vana att leda små men krävande paneldiskussioner såväl som stora konferenser med omfattande program och flera hundra deltagare.

Thords föreläsning – om mediadrev och journalistisk logik
Thords föreläsning handlar om mediedrev och journalistisk logik. Den uppskattade föreläsningen vänder sig främst till mellanchefer och andra tjänstemän som vill kunna känna sig tryggare när de i yrket kommer i kontakt med journalister.

Färdigheter

, , , , , ,

Upplagt på

14 mars, 2015

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng