Therese Albrechtson

Therese Albrechtson

Under sina föreläsningar inspirerar Therese åhörarna till en positiv inställning till livet, att tro på sig själv, att ideligen se möjligheter istället för hinder samt att hitta det man brinner för. Föreläsningen är full av energi, glädje, konkreta exempel samt en del roliga inslag som Therese varit med om i sitt liv och sin relativt korta entreprenörsresa.

Therese föreläser och pratar mycket om att se möjligheter och att våga. Hon betonar att det är av stor vikt att skapa mod hos medarbetarna i organisation, oavsett hur stor den är.

Therese har snart föreläst 1 000 föreläsningar sedan sin första föreläsning för tolv år sedan. Hon har föreläst i 12 länder för så väl stora som små företag, organisationer, skolor och kommuner.

Hon får åhörarna att känna en kick när de går hem därifrån. Föreläsningen anpassas beroende på målgrupp. Therese delar med sig på ett humoristiskt sätt sina misstag, ledord samt milstolpe som har varit bidragande till hennes utveckling.
Mycket energi, entusiastisk, humoristisk, rolig, tänkvärd är några ord som ofta förknippas med hennes föreläsningar.

Hon beskriver sin resa då hon som 19-årig tjej skulle ge sig in i affärsvärlden efter att ha tackat nej till Handels. Hon ville fortsätta med det projektarbete som hon börjat med under sitt sista år på gymnasiet, Ung företagsamhet.
Att gå emot strömmen och allas förvarningar om att ”Tänk om du misslyckas” gjorde inte starten lätt men genom en stark tro till sig själv, nytänkande, kreativitet och en enorm inställning fanns bara frasen ”Tänk om jag lyckas” i hennes huvud.

Livet har varit en berg- och dalbana blandat med med-  och motgångar. Olyckan som hon drabbades av tog lång tid att komma tillbaka ifrån. Det gjorde att både bolagen samt hon själv rasade men med kämparglöd och rätt inställning var hon efter ett tag på benen igen.
Tack vare rätt tankesätt kom hon tillbaka snabbare än beräknat. Det var en enorm erfarenhet som idag gjort henne starkare.
Oavsett var eller vad man befinner sig i livet gäller det att man ifrån sina egna förutsättningar ser möjligheterna och fokuserar på det som man är bra på utifrån den plattform man står på.

Therese föreläsningar och teman
Våga vinna
Våga lyckas
Se möjligheter istället för hinder!
Utgå från dina förutsättningar…OCH lyckas!
Företagare- kvinna- ung – hur går det ihop?
Tänk om jag lyckas
Begränsningarna till framgång sitter i huvudet
Våga gå din egen väg
Gör din grej – gör det du brinner för

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng