fbpx

Thed Björk

,

– racingförare, entreprenör & föreläsare –

Thed Björk, Sveriges just nu snabbaste racingförare föreläser om hur han skapat sitt eget varumärke och hur viktigt varje beslut är som racerförare, entreprenör och inte minst som människa.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Thed, som är bekant med oss sedan länge, sager Stefan Jonsson på SAJ.

– Det var äventyraren och föreläsaren Göran Kropp som tyckte att vi skulle utveckla ett samarbete och nu är vi där, säger Thed.

Thed berättar om värdet att våga säga ja till nya projekt och utmaningar. Han delar med sig av råd och tips på hur man utvecklar och vårdar ett personligt varumärke och hur man tänker för att bli bättre än sina konkurrenter.

Theds föreläsningar

Thed föreläser själv eller tillsammans med sin mentala coach Jan Alriksson om hur viktiga alla detaljer är för att bli mästare och om att våga välja rätt mål.

Mitt personliga varumärke Thed Björk – en föreläsning då Thed berättar om hur han byggt upp sitt varumärke som racingförare, projektledare, företagare och entreprenör. Han berättar om hur viktigt varje beslut är och om vikten av att sätta mål.

En spännande föreläsning av ett proffs på motorsport och personligt varumärkesbyggande.

Thed Björk, Bäst när det gäller – en föreläsning om att hitta rätt väg, i livet, rätt mental inställning och fokus, träning och att se möjligheter. Tillsammans med sin mentala coach Jan Alriksson berättar de om hur viktigt alla små detaljer är. Mål, beslut, träning och fokusering inte bara inom motorsporten utan även i det vardagliga livet. Thed och Jan bjuder på en spännande resa och kanske kan några av deras tekniker hjälpa just dig.

Mer om Thed

Thed är född i Vretstorp utanför Örebro och inledde sin karriär inom karting 1993. 1997 blev han svensk mästare och 1998 tog han steget över till det svenska mästerskapet i formel 3 och blev mästare året efter.

Thed har tävlat med Volvo Polestar i STCC sedan 2012 och har vunnit mästerskapet de två senaste åren.
Inom kort att presentera olika events som du och din personal eller kunder kan göra tillsammans med Thed och SAJ.

 

Vill du läsa mer om Thed Björk? Klicka HÄR!

Färdigheter

, , , , , , , , ,

Upplagt på

14 mars, 2015

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng