fbpx

Teo Härén

Teo Härén

Vill ni också utveckla er kreativa förmåga?

 

Kreativitet och innovation är några av de viktigaste ämnena för alla organisationer idag. Få personer i Sverige har funderat så mycket kring dessa ämnen som Teo Härén, som har arbetat i nästan 20 år med kreativitetsföreläsningar i mer än 25 länder och har erfarenhet från nästan 2 000 föreläsningsuppdrag.

Med enkla metoder kan kreativiteten tränas upp och utvecklas. Teo ger både den energi och inspiration som behövs för att utveckla sin kreativitet och de konkreta övningar och verktyg som tar arbetet vidare.

Om Teos föreläsningar
Teos föreläsningar kan vara inspirerande, provocerande, humoristiska eller ha fokus på fakta och kreativitetsverktyg. Oavsett fokus, så lämnar publiken föreläsningen med ny energi och med en vilja att förändra.

Ingen organisation eller företag är det andra likt, och samma sak gäller för de uppdrag Teo genomför. Genom en dialog om ditt företag, eller din organisations förutsättningar och utmaningar i god tid innan uppdraget kommer du som uppdragsgivare och Teo överens om hur föreläsningen eller utbildningen ska utformas för att ge bästa resultat.

Teos föreläsningar

Inspiration för innovation!
En föreläsning om energi som krävs för att förändra.

Det räcker inte med processer, verktyg och övningar för att få en grupp att bli innovativ. Det krävs även ”inspiration” – dvs energi att vilja vara innovativ. I 20 år har Teo arbetat med inspiration som verktyg för att höja innovationsgraden i olika grupper.

En interaktiv föreläsning med många olika exempel från olika branscher, men med en gemensam nämnare: De får publiken att inse den positiva kraft som finns i ämnet ”innovation”.

Grundkurs i kreativitet
Kreativitet är ett ord som många talar om, men som få har studerat.

Vad betyder det egentligen att vara kreativ? Kan man påverka sin egen, och sina kollegors kreativitet? Vad hindrar och vad triggar kreativt tänkande?

Dessa frågor får svar i en föreläsning med högt tempo och hög igenkänning. Publiken lämnar lokalen stärkta i att veta mer om detta viktiga, men svåra ämne.
En effekt brukar bli att det ”kreativa självförtroendet” hos åhörarna ökat.

Myten om de ”kreativa städerna” och den ”okreativa landsbygden”.
Ett inspirerande tal om hur digitaliseringen påverkat förutsättningarna på landsbygden.

Allt från service man inte kunnat drömma om för 20 år sedan till hur förutsättningarna för kreativt tänkande har demokratiserats av internet. Vilka nya tjänster finns, och kommer att finnas, på landsbygden framöver? Vad behöver de som bor på landet göra för att dra nytta av digitaliseringen?
Konkreta tips varvas med roliga och spännande exempel.

En utmanande föreläsning som stärker det kreativa självförtroendet hos de som bor utanför storstäderna.

Föreläsningar och utbildningar
Teo är helt trygg i sitt ämne och erbjuder allt från utbildningar för mindre och grupper om hur kreativitet kan övas upp och användas, till föreläsningar för tusentals personer på temat inspiration, kreativitet och idéer.
Han har stått i Globen framför tusentals människor, på ett slott i England framför NIKE Europas ledningsgrupp och i Stockholm slott framför Kungafamiljen. Men även på sjukhus, skolor, småföretag och på näringslivsdagar.

Några av Teos frågeställningar – under sin Kreativitetsföreläsning

  • Vilka vägar kan företag och individer välja för att få ut det mesta av sin kreativitet?
  • Vilka verktyg finns för att väcka en kreativ skaparlust, och vart hittas den livsviktiga inspirationen?
  • Vad hindrar människor från att vara kreativa?

Ser möjligheterna på landsbygden
Sedan några år tillbaka är Teo även uppskattad föreläsare som inspiratör kring landsbygdsfrågor.

Han har föreläst ”landsbygdsutveckling” på allt från Landsbygdsriksdagen, på Näringsdepartementet, och på Centerpartiets årskonvent för att nämna några uppdrag.Han talar gärna om möjligheterna på landsbygden istället för om problemen och har ett ”affärsutvecklingsperspektiv” på hur problem och utmaningar på landsbygden kan lösas.

Som allt med inspirerande exempel och konkreta förslag.

  • Hur kan kreativitet utveckla landsbygden?
  • Hur påverkar ny teknik förutsättningarna på landsbygden?

Mer om Teo
Teo har skrivit flera olika böcker, bland andra ”Härarbeta – Arbeta där du gör det bäst”, ”Idébok för service” och ”Idébok för föräldrar”. Teo skriver på just nu på en bok med namnet ”Digitaliseringens påverkan på landsbygden”

Han har betygsatt över 30 000 idéer, suttit i Svenska Uppfinnareföreningens styrelse och han har två patent.

Han har fått pris som ”en av Sveriges 100 mest inspirerande personer”, ”Årets Talare” och Svenskt Näringsliv utsåg Teo till ”Uppsala läns mest företagsamma människa” år 2015.

Han är medgrundare till Talarföreningen (Sverige förening för professionella talare”) och han är även medgrundare till det globala föreläsningskonceptet TEDx.

Några citat om Teo:

”Vi fick väldigt bra feedback på föreläsningen. Den bästa feedback vi fått någonsin faktiskt! Stort tack-“
Hando Sinisalu Managing Director – Best Marketing International

”Teo är alltid inspirerande på scenen och har ett nytänkande i sina föreläsningar kring frågor som rör landsbygden och dess utveckling som får människor att tänka till”
Terese Bengard – Hela Sverige skall leva.

”9,5 av 10 möjliga på utvärderingen på kursen senast. Precis som vanligt”.
Gösta Fernström

“Stort tack för din insats på konferensen Teo! Du var precis den energikick som gruppen behövde”
Pernilla Hörnfeldt STF

“100% Mycket bra på utvärderingen. Stand up comedy men med intressant innehåll”
Margot Bergström Kungsör Skolor

“Du fick 5,0 av 5,0 möjliga av de 60 personer som lyssnade. ALLA tyckte du var “MYCKET BRA”
Daniel Mutka YEiB

”Jag ryser fortfarande. 20 minuter efter att föreläsningen slutat. Vilket fullblodsproffs du är. Vi är mycket nöjda liksom alla de åhörare vi pratat med!”
Tobias Lundquist, Southbridge

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng