fbpx

Susanne Liljenberg

Susanne Liljenberg

Susanne föreläser om sin resa som företagare och vikten av att bygga sitt varumärke. Att jobba tillsammans med människor och att få med alla på tåget där alla är lika viktiga. Att skapa ett företag och en verksamhet som alla är stolta över att arbeta i.

Hon föreläser om om bland annat entreprenörskap, hållbar utveckling, hur du med enkla medel bygger upp ett tydligt och lönsamt varumärke och hur du kan gå från dröm till verklighet.

Hon föreläser också om är hur du med enkla medel kan rensa upp i röran. Att förenkla livet och få tid att leva. Hur du skapar ordning och rutiner så att mer lust kan frigöras till annat än arbete och hur du kan ge mer energi än du tar.

Susanne är serieentreprenör och en av grundarna till Granit och till Leva Kungslador som ligger på Gotland strax utanför Visby.  Ett företag som rymmer både restaurang, café, stenugnsbageri och gårdsbutik. En mötesplats för närings- och kulturliv med växthus, äppellund och egna odlingar. Leva arbetar både kommersiellt och socialt.

Susanne pratar entusiasmerande om arbetet med ensamkommande flyktingbarn till samarbetet med Finsam och arbetsförmedling när det gäller människor med t.ex. funktionssskillnad. Leva fick 2016 Finsams pris för bästa arbetsplats i att ta hand om och arbeta med just människor med funktionssskillnad.

 

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng