fbpx

Susanne Einhorn

Susanne Einhorn

Supernöjda kunder, lyckliga säljare och framgångsrik försäljning – låter det som en utopi? Det är det inte!

Det är Susanne som påstår det och hon är helt rätt föreläsare, coach och utbildare när det gäller att vässa säljet på ert företag och i er organisation.

Men vem är egentligen säljare?
Hur gör man för att lyckas överträffa kundernas förväntningar – och därmed öka lönsamheten?

När hon föreläser får du och din personal på ett mycket konkret sätt ta del av de små stegen som skapar den stora skillnaden!

Boka en föreläsning med Susanne!

Susanne ger tydliga och konkreta verktyg
– Att skapa supernöjda kunder och lyckliga säljare är målet, säger Susanne, beteendevetaren som vet hur service skall levereras för att överträffa kundernas förväntan.

Susanne har mer än 10 års yrkeserfarenhet från detaljist- och servicebranschen i såväl USA som Sverige. Sedan 22 år arbetar hon med att förbättra och effektivisera försäljningsarbetet i olika typer av organisationer. Med energi, entusiasm och träffsäkerhet ger Susanne tydliga råd när hon förmedlar sitt budskap.

– När Du öppnar den inre drivkraften och kreativiteten sker magik. Allt du ger från hjärtat får du tillbaka. Det är upplevelser och relationer du säljer, säger Susanne.

Susannes föreläsningsrubriker;

Supernöjda kunder och lyckliga säljare

Att vara ett säljproffs
10 steg mot ett gyllene ledarskap
Presentationsteknik
Konflikthantering
Lär känna din kund – kundpsykologi
6 grundbultar för ökad försäljning
Säljcoachning till 100%

Under flertalet år har ett stort antal butikskedjor valt att använda Susanne som föreläsare och för kurser inom följande områden: Sälj, Retorik, Ledarutveckling, Kommunikation, Konflikthantering och personal utvecklingssamtal.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng