fbpx

Sten Tolgfors

,

– föreläsare och tidigare minister –

Det finns en sekund då allting avgörs, då en ledares viktigaste roll är att bara vara närvarande. Krishantering handlar om människors liv. På riktigt. Hela tiden.

I svåra situationer är det hur du som ledare möter utmaningar som människa som spelar roll. Är du beredd att möta det svåra som andra går igenom? Erfarna ledare vet att titlar, roller och prestige inte spelar någon roll.

Berättelsen handlar om hur det är att ha ett ben i de kanske mörkaste situationer människan känner och det andra benet i det ljusa som kommer av att Sverige gör skillnad.

Sten föreläser och berättar  
Hör berättelserna bakom det som står i tidningen. Hör också om hur det är att möta de människor som gjort skillnad på saker på riktigt.
Föredrag och samtal om livets vägval i stort och smått.

Fakta om Sten Tolgfors
En historieintresserad värmlänning med bakgrund i Röda Korset, som när han klev av som Försvarsminister 2012 hade suttit näst längst i EU.

Han var minister då Sverige ansattes i Afghanistan och gjorde insatser i Kosovo, Haiti, Libyen och Afrikas horn. Åren före var han Handelsministern, som höll seminarium om mänskliga rättigheter i Peking.

Han var riksdagsledamot för Örebro län i nära 19 år och lämnade politiken för att bli en bättre pappa.

Intressen: Historia, mat och idrott

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng