fbpx

Steffo Törnquist

Steffo Törnquist

De flesta av oss känner Steffo Törnquist som programledare i Nyhetsmorgon i TV 4, sportjournalist, krönikör och moderator vid olika events.

 

Vad däremot kanske inte alla vet är att Steffo även är en livsnjutare av stora mått. Eller också vet de flesta det eftersom han skrivit böcker om livets goda.

Passion är en njutning
– Genom kunskap blir njutningen större, vad är det vi äter, varifrån kommer osten, hur tillverkas vinet, säger Steffo som har svar på dessa frågor och som vill att vi ska hitta en ny nivå i att njuta.

– Den här föreläsningen kan både fördyra och göra era representationskonton billigare, säger Steffo Törnquist underfundigt i början av sitt framträdande. Man kanske upptäcker att den whisky man brukar lägga ner stora pengar står sig slätt mot en billigare variant medan man å andra sidan får upp smaken för en lyxig och mycket dyr alternativ variant. Allt kan hända.

Föreläser om njutningen ädla konst
Steffo har givit ut succéböckerna “Sprit” och “Njut – Små saker som gör livet stort” och föreläser nu i ämnet. Föreläsningarna tenderar att omfatta mer än en njutning. Vill man hellre ha fokus på just cognac och cigarrer går det bra det också. Eller rom, vodka, gin, punsch, likörer eller choklad.

– Livet ska vara en njutning, säger Steffo, som går att boka som föreläsare, moderator, debatt- eller samtalsledare eller till en provning.

Provningar med Steffo
Steffo håller provningar såsom: cognac/cigarr/choklad, eller whisky, eller snapsar.

Utbildar
Utbildar krögare, journalister, personal pbl.a. Systembolaget,
Steffo håller också föredrag för “amatörer” och skapar det upplägg som önskas.

Steffo håller föredrag om livskvalitet och njutningar.
Steffo föreläser om livskvalitet och njutningar och han kan komponera hela “njutningskvällar” med föredrag, middag och provning.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng