Stefan Nilsson

Stefan Nilsson

– trendspanare, debattör & föreläsare –

Stefan Nilsson, som är trendspanare besöker ständigt nya miljöer och platser. Han är ständigt i rörelse för att fånga upp de senaste och mest intressantaste företeelserna.

 

– Känner jag mig hotad av alla nya trendspanare? Inte alls. Ju fler trendspanare, desto fler resonemang. Vem har rätt? Allt är ju en spaning, fingertoppskänsla och en gissning.

-För mig handlar bra trendspaning om nyfikenhet och att ta in företeelser från många områden. Det är så klart en magkänsla men också många intervjuer.

 

Möten & trender
Stefan möter människor och trendspanar. Stefan föreläser, håller i workshops och leder olika möten, samtal och debatter som moderator och debattledare. Utöver detta så är han en flitigt engagerad krönikör, debattör och gästtyckare.

3 olika sätt att engagera Stefan på;
– Trendspaning – Kreativa föreläsningar (för allmänheten eller slutna sällskap och företag)
– Trendspaning med Frida (Gå in under Små nyttigheter)
– Skriver trendrapporter eller krönikor
– Leder workshops och ger rådgivning för företagare

Är du nyfiken och vill ha Stefans syn på vilken färg som gäller, vilka produkter du ska inreda med eller varför barn har blivit den nya skrytfaktorn? Då är vår trendspanare Stefan Nilsson ett givet val.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng