fbpx

Stefan Krook

Stefan Krook

– Jag tror jag har talang för företagande och entreprenörskap. Det mesta annat är jag dålig på. Jag brinner för att använda min talang, och därmed bygga bolag, för att hjälpa så många som möjligt, säger Stefan som är en framgångsrik entreprenör, grundare av GodEl och Glocalnet och föreläsare.

Stefan Krook är en entreprenör som främst gjort sig känd som grundare och mångårig vd för telebolaget Glocalnet. Stefan har tidigare bland annat utsetts till en av landets främsta makthavare under 40 år av tidningen Affärsvärlden och till “Star of Europe” av tidningen Business Week.

Stefan har blivit  porträtterad, cyklandes runt i Solna, som företagaren med mest “status” av DI Weekend .

Han har jobbat i ett flertal branscher oftast som tydlig entreprenöriell uppstickare. Idag sticker han upp i elbranschen med GodEl som pressar elpriser men också lovar att skänka all framtida avkastning till olika välgörande ändamål. När Stefan talar går hans ersättning oavkortat till GodEl och därmed indirekt till välgörenhet. Stefan är även engagerad i ett flertal styrelser.

Stefan om sina föreläsningar:
– Drömmen om GoodCause (välgörenhetsstiftelsen som äger GodEl) och hur vi skall förverkliga den brinner jag för. Det kommer krävas mycket entreprenörskap, ledarskap och att en fantastisk företagskultur växer fram för att vi skall lyckas, säger han.

– Jag vet att jag kan inspirera andra genom att berätta om dessa saker och relatera dem till caset “GoodCause/GodEl”, säger Stefan.

Aktuella ämnen
– Gott företagande

– Samhällsnytta genom företagande/entreprenörskap
– Socialt entreprenörskap och CSR.
– Entreprenörskap (tips till entreprenörer, vad entreprenörskap handlar om, hur en entreprenör jobbar…)
– Företagskultur; Stefan skrev sin examens- uppsats om “Belief Cultures” med Glocalnet som case, men med t.ex jämförelser till H&M & IKEA.
– Ledarskap (kopplat till entreprenörskap eller företagskultur eller både och).

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng