fbpx

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

– Förmågan att anpassa sig till förändring har alltid avgjort långsiktig framgång men paradoxalt nog verkar framgång göra oss mindre förändringsbenägna, säger Stefan Hyttfors som är en av Nordens mest anlitade föreläsare i frågor som rör affärsutveckling, omvärldsbevakning och innovation.

– Vi är sju miljarder människor på en planet med begränsade resurser så vi vet att en hel del problem måste lösas på nya sätt. Dessutom ser vi redan att den digitala generationen kommer med helt nya synsätt, affärsmodeller och värderingar.

– Hur förändringsbenägen är du och din verksamhet? Hur ställer vi om från tillväxt till hållbarhet? Hur förändras ledarskapet? Vilka inspirerande exempel finns?, säger och undrar Stefan som har en bakgrund som journalist, pr-konsult och entreprenör.

Stefan föreläser om Framtiden är här, är du? som handlar om den digitala revolutionen, affärsutveckling, innovation och kundfokus.

Bokning: Enklast bokas Stefan via SAJ, ring 0500 – 42 86 02 eller maila till info@saj.se

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng