fbpx

Petter Askergren

Petter Askergren

– föreläsare, entreprenör och artist –

Petter, en föreläsare utöver det vanliga. Artisten, varumärket och entreprenören, slog igenom 1998 med låten Vinden har vänt och har lyckats hålla sig på toppen av den svenska musikscenen sedan dess.

Boka en föreläsning med Petter när han berättar om sin artistkarriär och hur han ständigt hållit sig aktuell i bruset av mängder med andra artister och grupper. Hur marknadsföringen alltid skötts via hans egna kanaler för att sticka ut och nå den breda massan i ett allt tuffare och bökigare musikklimat. Hur viktiga är sociala medier för en artist?

Petter var från början öppen för korsbefruktningar mellan varumärken, något som i slutet på 90-talet ansågs fult men idag är standard. I föreläsningen berättar han om några av sina mest intressanta samarbeten och hur det utvecklade sig.

Dessutom bjuder han på sina erfarenheter och idéer kring hur man bäst lanserar en skiva idag.

Vi erbjuder tre olika föreläsningar med Petter, enligt följande;

Föreläsningen – Artisten, varumärket och entreprenören
Med sina nio album, mängder av hits, fingertoppskänsla som företagare och smarta marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottet med låten “Vinden har vänt” 1998. Föreläsningen “Artisten, varumärket och entreprenören” handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Föreläsningen – Så blev jag artist
Petter berättar personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.

Föreläsningen – En hyllning till språket
Petter är ett levande exempel på hur okonventionella vägar kan leda till att en person börjar uppskatta ord och språk. Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och nysläppta bok “16 rader”. Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng