Peter Häggström Lindecrantz

Peter Häggström Lindecrantz

Under 2015 har Peter vunnit både Svenska Designpriset och Svenska Publishingpriset. Vid sidan om sin roll som föreläsare, jobbar Peter som strateg och rådgivare inom varumärkes- och kommunikationsfrågor.

– Att stå inför andra och ge dem inspiration och verktyg till att nå sin fulla potential och må bättre är något av det häftigaste som finns. Jag verkligen älskar att föreläsa och varje gång jag gör det, så får jag också inspiration tillbaka från publiken, vilket även får mig att utvecklas, säger Peter som vi välkomnar i vårt nätverk av föreläsare.

Peter är före detta längdhoppare och sprinter med OS-deltagande och sex SM-guld på meritlistan. Han har hoppat 8.07 meter i längdhopp och sprungit 100 meter på 10.30. 2009 kom han som förste svenske idrottare ut som homosexuell.

Efter idrottskarriären har Peter jobbat som expertkommentator på Sveriges Television, han har utbildat chefer och säljare i detaljhandeln och som marknads- och informationschef suttit i ledningsgruppen på det börsnoterade IT-konsultbolaget HiQ.

Peters föreläsningar;

VINNARSKALLAR

– I “Vinnarskallar” tar jag med publiken på en resa från en karriär inom idrott och näringsliv som skiljer sig från mängden. Föreläsningen frambringar både skratt och gråt och ger insikt i vad som får oss att prestera och må bra både privat och professionellt, säger Peter om föreläsningen.

Om föreläsningen
Vi föds alla till vinnarskallar. Men hur kommer det sig att bara vissa lyckas med att prestera på topp och samtidigt må bra? Kan det vara så att prestation handlar om så mycket mer än att vara talang, sätt höga mål, jobba hårt och vara bäst när det gäller? Kan det vara att det handlar minst lika mycket om mod, gå sin egen väg och våga vara den man är?

Ska man känna sig som en vinnare varje dag måste man våga utmana sig själv. Med unika erfarenheter från toppen av näringslivet och från sin idrottskarriär tar Peter med publiken på en annorlunda resa där den viktigaste tävlingen har varit att vinna över den egna självbilden.

Lyssna till en fascinerande berättelse om hur mod kan förändra livet och få oss alla att bli vinnarskallar och prestera på topp.

VARUMÄRKETS NYA SPELREGLER – Activating brands and people

– Det har aldrig varit roligare att jobba med att varumärkesbyggande och kommunikation. Förändringarna och möjligheterna är många och lotsar publiken genom de trender som just nu förändrar spelreglerna för både oss människor och företag, säger Peter om sin föreläsning om varumärkesbyggande..

Om föreläsningen
Känner även du digital ångest när du tänker på allt du kan göra med modern kommunikation idag? Ja, världen snurrar allt snabbare. Allt omkring oss kopplas upp och allt och alla kommunicerar ständigt. Väljer man inte rätt kommunikationsstrategi kan fallet komma snabbt. Samtidigt kan man snabbt vinna marknadsandelar om man väljer rätt väg och metod. Kommunikation är idag totalt affärskritiskt och spelreglerna för vad som bygger starka varumärken förändras i allt snabbare takt.

Som kommunikationsstrateg pekar Peter Häggström på de rådande trenderna inom kommunikation och marknadsföring, där teknik och ställningstagande tar allt större plats i varumärkesbyggandet hos framgångsrika företag. De nya spelreglerna inom marknadsföring skapar stora möjligheter att bli en vinnare i den digitala tidsålder vi lever i och därmed bota den digitala ångesten.

MODERATOR

Med erfarenhet från näringslivet och som journalist på Sveriges Television, så tar Peter sig an moderatorsuppdrag. Han har bland annat anlitats av Bright East, Elitloppet, Midnattsloppet, A Brilliant Day och Kunskapsbaren.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng