fbpx

Per-Anders Josenby

,

Det är den kollektiva intelligensen som utgör gruppens resultat.

Per-Anders Josenby, eller P-A som han kallas , har över 14 års erfarenhet av prästyrket samt en utlandserfarenhet genom olika uppdrag genom Försvarsmakten. Han har arbetat med organisations-, ledarskaps- och individuell utveckling, där han har en gedigen erfarenhet.

Personlig utveckling såväl som grupputveckling
Genom arbetet som chef och arbetsledare har P-A har en god erfarenhet av det dagliga ledarskapet med människor i olika åldrar och med olika bakgrunder.

Han har länge arbetat med såväl individuell som grupputveckling och framförallt med konflikthantering, krisorganisering och krisstöd.

Krisdrabbade människor får stöd av P-A
De två första veckorna efter Tsunamikatastrofen i Thailand, fanns P-A på plats. Han var likaså utsänd av Försvarsmakten för att stödja den svenska personalen då Pakistan drabbades av en jordbävning år 2005.

P-A som handledare
Att bidra till självinsikt och medvetenhet om det egna ansvaret, vill P-A bidra till genom närvaro och sin pedagogiska hållning.
– För att gruppen skall kunna prestera och leverera resultat måste gruppmedlemmarna definiera sina behov av nödvändiga relationer, menar P-A, då det är den kollektiva intelligensen som utgör gruppens resultat.

Per-Anders och UGL
P-A har utbildats till handledare i det nyaste UGL-konceptet kallat UGL2008.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng