fbpx

Patrick Ekwall

, , ,

Patrick Ekwall förlorade sin fru 2021 och har varit öppen och berättat om sorgen och saknaden. Nu har han skrivit en bok – En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon, som släpps i september 2022.

– Jag har skrivit en bok om saknad, tragik, trauma och om att bli både mamma och pappa över en natt. För att jag har känt att det finns ett enormt behov av att prata öppet om det värsta som kan hända, om cancer och avgrundsdjup sorg. För min egen del och för väldigt många andra som knappt orkar ta sig vidare, för alla som står eller har stått mitt i helvetet”, säger Patrick Ekwall.

Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.
Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt.
Boken ges ut 19 september 2022.

Om Patrick
Patrick Ekwall är en efterfrågad, populär och rutinerad moderator som vi även erbjuder föreläsningar med.
Senast Patrick Ekwall var TV-aktuell var i – OS-kväll med Almenäs, där han flankerade Jessica Almenäs i Discovery under hela OS i Peking 2022.

Patrick som moderator
Patrick är en rutinerad moderator, debatt- och samtalsledare som är van att leda olika typer av möten, events, debatter och…
Vad har ni för önskemål?

Patricks föreläsning
Patrick föreläser och berättar om öppet och omtumlande om sorgen och saknaden efter en fru och mamma samt om att se framåt.

Vill du så kan du
Patricks känslosamma föreläsning är en inspirationskälla för alla människor i alla tänkbara steg i tiden eller karriären. Det är också en häpnadsväckande resa i känslor, upplevelser, drivkraft  och erfarenheter som berör och inspirerar.

Patrick är en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika svenska sportjournalister med över 35 år i yrket. Han har bevakat, träffat och intervjuat ett flertal av världens allra främsta idrottsstjärnor. Han har rapporterat från över 50 olika stora EM, VM och OS.

Det gör att han, som ingen annan, kan ge dig en exklusiv inblick i en värld bakom kulisserna. Men också berätta hur TV-kändisskapet med hjälp av en stormvind från sociala medier påverkade honom som människa, förälder, kompis och yrkesutövare.

Patricks senaste stora TV-uppdrag var under vinter-OS Peking för Discovery Networks. Idag gör han så mycket mer än så: han driver ett eget klädmärke, han gör två podcasts, han skriver uppmärksammade krönikor, han är ett efterfrågat PR-ansikte, han föreläser, han håller sen många år i det välkända fotbollslaget TV-laget, han gör stora uppdrag som moderator/konferencier och den kritikerrosade boken ”Vill du så kan du”.

Med allt detta i grunden och med bokens titel som ledord har Patrick skapat en inspirerande föreläsning som vänder sig till alla, oavsett bakgrund, oavsett yrke, ålder, status eller intresse för sport. Och framförallt oavsett förutsättningar.

SAMTAL – Ekwall tar pulsen – ett samtalskoncept
Patrick är en av landets mest erfarna intervjureportrar – känd för sina avslappnade samtal med personer som Zlatan Ibrahimovic, Peter Forsberg och Charlotte Kalla eller med internationella superstars som Wayne Gretzky, Edwin Moses och Cristiano Ronaldo.

Men genom åren har han gjort program och intervjuer med tusentals olika människor, med olika status, bakgrund och ålder. Fler än många andra inom svensk journalistik. Patrick har förmågan att skapa en avslappnad samtalsmiljö, men har också förmågan att ställa de ”rätta” frågorna för att få de allra bästa och ärliga svaren.

I ”Ekwall tar pulsen” bygger Patrick ett samtal med profiler från din omgivning, allt från närings-, kultur- och idrottslivet till styrande i kommunen, representanter från skolan, kyrkan eller musiken.

Hur ser framtiden ut? Hur skapar vi samarbete? Hur löser vi problem? Hur når vi framgång?

Det finns oändligt med frågor och det är ni som bestämmer vilka som berör er mest.
Patrick förbereder och leder samlat/intervjuer.
Ni väljer med vem.
Det kan kompletteras med Patricks föreläsning ”Vill du så kan du” och/eller med välkända profiler som en del av vårt samtal.

Boka ett samtal och nätverka
Boka ”Ekwall tar pulsen” i syfte att skapa relationer, informera, bygga broar, inspirera, nätverka och/eller ta sats in i en spännande framtid.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng