Patrick Ekwall

Patrick Ekwall

Vägen till hans position och framgångar har varit en unik och häpnadsväckande resa med ett osannolikt driv i grunden. Om att nå sina drömmars trots väldigt små och mindre bra förutsättningar har Patrick beskrivit i sin succébok ”Vill du så kan du”.

Patrick Ekwall är en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika svenska sportjournalister med över 35 år i yrket. Han har bevakat, träffat och intervjuat alla av världens allra främsta idrottsstjärnor. Han har rapporterat från över 50 olika stora EM, VM och OS. Men Patrick är mer än bara ett känt ansikte i en TV-ruta.

Patricks senaste stora TV-jobb var för Discovery Networks under vinter-OS i PyeongChang och det är så de allra flesta känner igen honom, i en TV-ruta.

Föreläsare
Patrick gör en inspirerande föreläsning om hur vi ALLA med hjälp av en stark vilja och målsättning kan nå mycket längre än vi anar och han ger oss också en exklusiv inblick bakom kulisserna i en värld med TV- och idrottsstjärnor.

Moderator och samtalsledare
Men Patrick är förstås också den perfekta moderatorn/konferenciern för alla tänkbara samtal, intervjuer och presentationstillfällen.

Mångsysslare
Han gör dock så mycket annat. Patrick driver två podcasts, han skriver krönikor i Expressen, han driver ett eget klädmärke (Difficult By P) och är ambassadör för LeoVegas Sport. Bland annat.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng