fbpx

Patrick Ekwall

Patrick Ekwall

Vägen till hans position och framgångar har varit en unik och häpnadsväckande resa med ett osannolikt driv i grunden. Om att nå sina drömmars trots väldigt små och mindre bra förutsättningar har Patrick beskrivit i sin succébok ”Vill du så kan du”.

Patrick Ekwall nådde sina drömmars mål och nu inspirerar han andra att göra precis som han en gång gjorde.

– Nå dit du vill med hjälp av en stark vilja och ett nödvändigt driv, säger Patrick och precis som han kan du göra det, alldeles oavsett hur förutsättningarna ser ut.

Föreläsning och samtal
Vi erbjuder ett nytt unikt koncept med Patrik – Ekwall tar pulsen (läs mer nedan) där han bygger ett samtal med profiler från din omgivning, allt från närings-, kultur- och idrottslivet till styrande i kommunen, representanter från skolan, kyrkan eller musiken.
Samtalet kan med fördel kombineras med Patricks föreläsning – Vill du så kan du.

Känslosam föreläsning – Vill du så kan du
Patricks känslosamma föreläsning är en inspirationskälla för alla människor i alla tänkbara steg i tiden eller karriären. Det är också en häpnadsväckande resa i känslor, upplevelser, drivkraft  och erfarenheter som berör och inspirerar.

Patrick är en av Sveriges mest erfarna och framgångsrika svenska sportjournalister med över 35 år i yrket. Han har bevakat, träffat och intervjuat alla av världens allra främsta idrottsstjärnor. Han har rapporterat från över 50 olika stora EM, VM och OS.

Det gör att han, som ingen annan, kan ge dig en exklusiv inblick i en värld bakom kulisserna. Men också berätta hur TV-kändisskapet med hjälp av en stormvind från sociala medier påverkade honom som människa, förälder, kompis och yrkesutövare.

Patricks senaste stora TV-uppdrag var under vinter-OS PyeongChang för Discovery Networks men idag gör han så mycket mer än så: han driver ett eget klädmärke, han gör två podcasts, han skriver uppmärksammade krönikor i Expressen, han är ett efterfrågat PR-ansikte, han föreläser, han håller sen många år i det välkända fotbollslaget TV-laget, han gör stora uppdrag som moderator/konferencier och han har precis kommit med den kritikerrosade boken ”Vill du så kan du”.

Med allt detta i grunden och med bokens titel som ledord har Patrick skapat en inspirerande föreläsning som vänder sig till alla, oavsett bakgrund, oavsett yrke, ålder, .status eller intresse för sport. Och framförallt oavsett förutsättningar.

Ekwall tar pulsen – nytt samtalskoncept
Patrick är en av landets mest erfarna intervjureportrar – känd för sina avslappnade samtal med personer som Zlatan Ibrahimovic, Peter Forsberg och Charlotte Kalla eller med internationella superstars som Wayne Gretzky, Edwin Moses och Cristiano Ronaldo.

Men genom åren har han gjort program och intervjuer med tusentals olika människor, med olika status, bakgrund och ålder. Fler än många andra inom svensk journalistik. Patrick har förmågan att skapa en avslappnad samtalsmiljö, men har också förmågan att ställa de ”rätta” frågorna för att få de allra bästa och ärliga svaren.

I ”Ekwall tar pulsen” bygger Patrick ett samtal med profiler från din omgivning, allt från närings-, kultur- och idrottslivet till styrande i kommunen, representanter från skolan, kyrkan eller musiken.

Hur ser framtiden ut? Hur skapar vi samarbete? Hur löser vi problem? Hur når vi framgång?

Det finns oändligt med frågor och det är ni som bestämmer vilka som berör er mest.
Patrick förbereder och leder samlat/intervjuer.
Ni väljer med vem.
Det kan kompletteras med Patricks föreläsning ”Vill du så kan du” och/eller med välkända profiler som en del av vårt samtal.

Boka ett samtal och nätverka
Boka ”Ekwall tar pulsen” i syfte att skapa relationer, informera, bygga broar, inspirera, nätverka och/eller ta sats in i en spännande framtid.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng