fbpx

Paal Evjenth

, ,

– Jag är övertygad om att vi alla är födda vinnare, säger Paal som sedan 1980-talet har utbildat och föreläst runt om i Europa.

– Redan som barn har vi grundutbudet av vinnaregenskaparna inom oss såsom självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet, säger Paal som menar att vi tyvärr inte ser dessa egenskaper lika ofta hos vuxna.

Paal skapar utveckling
Paals föreläsningar och utbildningar fokuserar på hur vi tar vara på och utvecklar dessa egenskaper. Han är uppskattat för sin energi, humor och verklighetsnära pedagogik.
detta resulterar i att deltagarna tar med sig båda energi och verktyg som de kan applicera direkt.

Paals föreläsningar och huvudämnen;

  • Vinnande attityder
  • Positiv psykologi
  • Kundservice
  • Försäljning
  • Arbetsglädje
  • Motivation

Gedigen och riklig erfarenhet
Med över 500 utbildningsuppdrag och över 2 000 föreläsningar i mängder av olika branscher och myndigheter har han skaffat sig en gedigen erfarenhet.

Språk:
Svenska och Engelska

– Jag har en engelsk mor och har själv drivit ett utbildningsföretag på Irland i fyra (4) år och kan föreläsa på engelsk med samma tempo och energi, som på svenska.

Färdigheter

Upplagt på

19 november, 2020

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng