fbpx

Özz är en uppskattad standupkomiker, skarp och påläst konferencier, moderator och programledare samt föreläsare.

Och då har vi inte ens nämnt att han även är skådespelare, film och TV, programledare i radio och sist men inte minst musikalartist och van vid teaterscenen.

Özz är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland.
Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året.

Just nu är Özz högaktuell med ”Världens Historia – Den osminkade sanningen”, fortsättningen på publiksuccén ”Sveriges Historia”.  Och som den av deltagarna i Den stora hälsoresan som sändes våren 2020 på Dplay.
Våren 2021 spelar Özz huvudrollen Refaat El-Sayed i Årets svensk på Uppsala Stadsteater.

Özz föreläsningar
Mångfald eller enfald?
Özz använder humorns hjälp till att inspirera, tänka om och tänka till och kanske om du är mottaglig… …att byta ut dina fördomar och gamla tankesätt mot kunskap och istället tänka på möjligheterna.

Klimatföreläsning
Komikern, programledaren och skådespelaren Özz har i sin nya föreläsning samlat ihop all forskning, fakta, lögner, varningar, prognoser och alla domedagsprofetior kring miljön och klimathotet som han kommit åt.

Längd på stand up och föreläsningar ca 40 minuter.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng