fbpx

Olof Wretling

, ,

Olof föreläser och då tar han upp vad för diagnoser han har fått ställda, hur det har påverkat honom, hans uppväxt, liv och arbete.

Olof är en av landets mest uppskattade komiker, berättare och föreläsare. Han har även gjort succé i ”Bäst i test” med bl.a. Babben Larsson och David Sundin.

Olofs föreläsning – Diagoserna i mitt liv
Hans kritikerrosade föreställning ”Diagnoserna i mitt liv” var på en rikstäckande turné 2017 – 2018, en publiksuccé som avslutades på Cirkus i Stockholm.

Idag föreläser Olof  kring samma tema som föreställningen där han tar upp vad för diagnoser han har fått ställda, hur det har påverkat honom, hans uppväxt, liv och arbete. Han blandar humor med allvar och föreläsningen är lika rolig som den är viktig. Han vill påverka människor till att sluta dela in andra människor i fack, eller sätta etiketter på andras personlighet. Istället vill Olof få folk att öppna upp och ställa frågor för att visa sitt intresse för våra olikheter.

Olof håller även föreläsningar som bottnar i hans hyllade Vinter i P1-program med samma namn.

Mer om Olof
Olof Wretling är skådespelare, regissör, dramatiker, föreläsare och författare. För svenska folket är han känd som en del av humorgruppen Klungan och Mammas Nya Kille. Han har också haft framträdande roller i flertalet TV-program, bland annat i julkalendern ”Tusen år till julafton”, ”Pappas pengar”, ”Bye Bye Sverige” och ”Bandet och jag”. Våren 2021 var han aktuell i ”Bäst i test” i SVT.

Olof har dessutom gett ut böckerna ”Till häst genom Västerbotten” (tillsammans med Sven Björklund) och ”Fem vintrar och en sommar: diagnoserna i mitt liv”. Olof har röstats fram som värd för Vinter i P1 inte mindre än sex gånger och Vinterpratet ”Diagnoserna i mitt liv” blev så populärt att det år 2016 sattes upp på Rival i Stockholm.

I samarbete med Blixten & Co.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng