Nisse Simonson

Nisse Simonson

Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Nisse var tidigare hjärnkirurg som efter 35 år som läkare lade skalpellen åt sidan och sadlade om till föreläsare.
Ett lyckat drag och idag är Nisse en efterfrågade föreläsare som under sin föreläsning blandar sina kunskaper och erfarenheter med mängder av bilder och tydliga exempel direkt ur livet – helt i linje med sitt eget budskap om att hjärnan är bäst på att ta in det som är visuellt och konkret.

Nisses föreläsning
Nisses föreläser om våra biologiska och inlärda ”klurigheter” i hjärnan och hur den fungerar inom en mängd områden såsom: stress, förändring, kreativitet, minne, inlärning, lycka, kommunikation.

Nisses populära föreläsning har rubriken – Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

En lärande, rolig och berörande föreläsning om hjärnan och hur den fungerar. Nisse talar om stress, förändring, tiden, humor, kreativitet, hjärnans byggnad, minnet, ledarskapets patologi, valda delar av medicinens historia, lärande och inlärning, hälsans grundpelare, lycka, optimism, pessimism, kommunikation och om varför vi mår så dåligt när vi har det så bra.


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng