fbpx

Navid Modiri

Navid Modiri

NAVID TROR PÅ DET NYFIKNA SAMTALET SOM EN VÄG TILL INNOVATION, INTEGRATION OCH SAMARBETE

Navid Modiri är föreläsare, författare och poddare och arbetar med samtalet som verktyg för att hjälpa oss att bli bättre på att prata med och lyssna på varandra. 

Föreläsning och samtal
Just nu är Navid aktuell med sin nya föreläsning ”Samtal som gör skillnad” och han arbetar aktivt med integration och mångfald med svenska företag och kommuner.

3 olika föreläsningsrubriker:
VI BEHÖVER PRATA OM MÅNGFALD
VI BEHÖVER PRATA OM INTEGRATION
BÄTTRE SAMTAL

3 olika påbyggnadsworkshops:
Så fördjupar vi samtalet om mångfald
Så fördjupar vi samtalet om integration.
Så skapar vi djupare och mer meningsfulla samtal på arbetsplatsen.

Vad behöver NI prata mer om på ert företag?
Ta hjälp av samtalsaktivisten och workshopledaren Navid Modiri för att skapa utrymme för de där samtalen som ni inte hinner, orkar eller vågar ta.
Navid älskar att ställa nyfikna frågor, sätta igång människors fantasi, få oss att tänka på förändring och framtid och använda vår kreativitet för att skapa en bättre värld.

Bakgrund
Navid är född 1983 i Iran, uppvuxen i Göteborg och numera bosatt i Malmö. Han har stått på scen sen han var 16, varit programledare i P3 och i Sveriges television med ”Filmkrönikan” och ”Diktatorn” samt gjort hundratals framträdanden som föreläsare och med sitt band ”Navid Modiri & Gudarna”.

2009 fick han Stora bloggpriset för sin blogg ”365 saker du kan göra”, vann priset som årets kommunikatör och blev nominerad till Stiftelsen Konungens ledarskapspris.

Kort om Navid
Han har samlat in 50.000 med hjälp av sina Facebookkompisar för att spela golf med Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, sommarpratat i P1 om att ”Allt är påhittat” och tillsammans med Svt och UR låst in 8 unga människor i programmet ”Diktatorn” för att undersöka vad demokrati egentligen är. Navid har startat initiativ som Sverige 3.0, Integratörerna, Samtalsaktivisterna och Facebookgruppen ”What do you need help with today buddy?”

Boken – Hej Syster
Hösten 2017 släppte han boken “Hej Syster”. Med utgångspunkt i sitt eget liv berättar han om Sverige idag – om integration, flykt och utanförskap – men också om språkets makt att sammanföra människor. Det är en berättelse om svårigheten att anpassa sig till ett nytt land, om att hitta hem, och om flykt i en vidare mening: Kanske befinner vi oss alla egentligen på flykt från någonting?

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng