Mikaela Parmlid

Mikaela Parmlid

Vad sägs om att få en unik insikt i vad du kan åstadkomma med dina inre kunskaper, såväl som privatperson, medarbetare eller företagsledare?

Det är Mikaela Parmlid som ställer frågan. Hon har ett förflutet som professionell golfare, har bott 13 år i USA och tävlat på världens alla tourer i den yppersta världseliten.

Idag är Mikaela föreläsare och coach och hon bor med sin familj utanför Göteborg.

Det unika är att det räcker att få hjälp av Mikaela att använda sina egna sinnen för att skapa mer förståelse om sina egna förmågor och att skapa en vinnarinstinkt.

Mikaela lockar fram energin och glädjen
– Glädje, målbilder, värderingar, förståelse, nuet, att använda energin och tillstånd är mina verktyg, säger Mikaela.

Hon har jobbat i team med sina coacher, tävlat mot de bästa konkurrenterna i sin sport, sysslat med innovationer och utveckling av nya produkter, presterat oberoende av yttre förutsättningar, tagit beslut under stressade omständigheter, hanterat känslor av alla dess slag, löst problem dagligdags, hittat drivkrafter, upptäckt och hittat nya marknadsandelar samt jobbat för att effektivisera och förändra processer.

Mikaela delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och insikter som idrottare och coach. Hon tar med dig på en resa som ger dig egna insikter på vad som påverkar din föreställningar som både individ och i en grupp.

Hon menar att mental och fysisk inställning är ett vinnande koncept oavsett om det handlar om dig som person, idrottare, ledare eller medarbetare.

Vad har dina föreställningar att göra med vilka beslut du tar och hur du mår?

Om Mikaela
Mikaela, har en bakgrund inom elitgolfen där hon som 14-åring kom med i landslaget och har sedan dess spelat på alla nivåer inom sporten. Efter åtta år på amerikanska LPGA- touren var det dags att flytta hem och bilda familj. Dottern som föddes 2011 följdes av tre år på Europatouren.
2014 spelade Mikaela hem VM-silver för Sverige i lag- VM. Hon var då gravid i femte månaden och skrev golfhistoria genom att avgöra en lagmatch så tidigt som på 13:de hålet. Mikaela blev 2013 invald i NCAA Women´s Hall of Fame i USA.

Hon har haft förmånen att genom sin sportkarriär få träffa och lära av, flera av världens främsta profiler inräknat amerikanska presidenter, välkända idrottsprofiler, världsledande coacher och flera Hollywood kändisar.

Mikaela är utbildad coach och jobbar idag som föreläsare och coach med både idrottare och företag.

Syftet och målet är  – Direkt lärande
Här följer några olika frågeställningar som Mikaela använder under sin föreläsning och träning;

– Hur du aktiverar olika delar av hjärnan för att optimera ditt handlande?
– Hur du vänder begränsningar och låsningar till offensiva genombrott?
– Hur du låter framgång leda till mer framgång?
– Hur du kan förändra ditt tillstånd genom att flytta uppmärksamheten?
– Hur du övervinner rädsla, oro och skuldkänslor inför ett beslut?
– Hur du förankrar tillstånd som gör att du får ut ditt optimala kunnande även i svåra situationer?
– Vad som händer när du förändrar dina värderingar?
– Vad målprogrammering innebär för ditt beslut?
– Hur du med insikt och övning av din fysiologi kan hamna i harmoni?
– Vänta dig ingenting, var beredd på allting!

Foto: Thom Estifanos (c)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng