fbpx

Konkurrera med kärlek – Så skapar vi fantastiska (försäljnings)resultat tillsammans – en sjukt frisk föreläsning om försäljning, stress och (o)hälsa

Många företag står inför komplexa utmaningar inom försäljning och HR. En del företag är framgångsrika med det konkreta säljarbetet mot kund. Andra företag är duktiga i HR-arbetet med att bygga starka företagskulturer. Få företag lyckas med komplexiteten att hantera båda momenten samtidigt på ett framgångsrikt sätt. Vissa organisationer misslyckas fundamentalt med båda delarna.

En av de största utmaningarna i västvärlden
Idag läggs ett stort ansvar på personalen. Alla ska kommunicera och agera säljare. Det är ju självklart. Eller? Men utebliven feedback och dåligt ledarskap gör att många ger upp och slutar. Andra drabbas av stressrelaterade sjukdomar och utmattningssyndrom. Hur ska vi lyckas bygga nära kund- och medarbetarrelationer när förutsättningarna ständigt förändras? Och vad händer när engagemanget hos personalen sjunker?

Försäljning i världsklass
Det handlar om att skapa en kultur där fokuserad försäljning, kommunikation och HR går hand i hand. Där alla är en del i kretsloppet och vi pratar med – inte om varandra. Det skapar välmående team och starka varumärken. Värdefulla insikter och tips om hur vi genom ansvarstagande, sunda värderingar och småprat uppnår helt andra (försäljnings)resultat utlovas.

– Jag vill få människor att prata om det som är viktigt; hemma och på jobbet. Utan att det blir geggigt. Vi behöver inte vara präster, socialarbetare eller psykologer, bara vara människor. Då kan vi göra skillnad – på riktigt. Det sägs att det kan vara ensamt på toppen, det samma gäller på botten. Att därför starta arbetsdagen med ”hej, hur mår du?” till alla medarbetare kommer man långt med. Allt beror på – detaljerna avgör, säger Mikael.

Målgrupp: Privat och offentlig sektor. Relevant för alla medarbetare, extra intressant för chefer och personer i ledande befattningar. Föreläsningen kan vara en del av workshop med arbetsuppgifter och följande diskussioner.

Mikael Grawe är konsult inom Excellent Sales & Service Management med unik kompetens inom såväl försäljning som kommunikation, bland annat från reklambranschen. Han har även arbetat länge inom svensk (akut)sjukvård. För 10 år sedan drabbades han själv av utmattningssyndrom. Vägen tillbaka tog hela tre år och blev onödigt lång.

Foto: Åsa Siller

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng