fbpx

Mikael Andersson

,

Att göra det omöjliga möjligt

I sina inspirerande och uppskattade föreläsningar berättar Mikael Andersson om mod, normalitet, motivation och en stark drivkraft att nå målen och förverkliga sina drömmar. Allvar, sorg och smärta blandas med framgång, humor och glädje i tvära kast. Mikael vågar dela med sig av det mörka och svåra lika självklart som det ljusa och positiva i livet.

Inspiration och nytt perspektiv
Du får en mycket personlig föreläsning där Mikael använder många exempel från vardagen för att förmedla sitt budskap. Men inte en människa lämnar salen utan att ha påverkats djupt.

Hans föreläsningar handlar om resurser och möjligheter i livet. Och om inspiration.

– Jag vill påverka och förändra människors syn på sig själva och vad som egentligen är möjligt, säger Mikael.

Sedan 2001 har Mikael föreläst för 100 000-tals människor inom näringslivet, sjukvården, statliga verk, kommuner, fackförbund och inom folkrörelsen.

– Jag är hellre unik än normal, säger Mikael som ger inspiration och nya perspektiv under sina föreläsningar.

Sagt om Mikael:
Du inspirerar människor till att se det fina i livet. Till att våga ta upp kampen, våga gå sin egen väg och göra saker på ett eget sätt. Du är en stor inspirationskälla. Tack för det finns människor som du!

Det var gripande, engagerande och så fantastiskt att jag inte behöver gå på någon mer föreläsning i år.

Sluta aldrig att inspirera, du behövs!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng