fbpx

Micael Hermansson

Micael Hermansson

– Om en metod lyckas vända struliga klasser – få skoltrötta elever att vägra vara hemma trots feber – ja, då vet man att det är något som fungerar. På riktigt, säger Micke.

– Jag är idag helt säker på att samma koncept fungerar överallt! Inte bara i utbildningsmiljö, säger Micke som inte bara föreläser och inspirerar inom skolan. Nu finns chansen att boka en föreläsning med honom i organisationer och inom näringslivet.

Mickes föreläsning; Att nå ut – att nå alla
Efter att ha sett vilka otroligt positiva effekter mina idéer fått inom utbildningsvärlden, i både i Sverige och utomlands, så är det nu dags att inspirera både näringsliv och myndigheter. Micke vill visa hur små enkla mikroförändringar får dig att nå fram, nå ut och nå makroresultat.

Efter hundratals föreläsningar över hela Europa är det nu dags att möta businessvärlden och inspirera till ett nytt sätt att se på effektiv kommunikation:

”Communication… or communichaos?” Det är bara att välja…Redo för Micke Hermansson?

Sagt om Micke;
”Lätt en av Sveriges bästa föreläsare”.
Christer Friman, Boden

”Jag var alldeles svettig efter föreläsningen! Wow vilken energi och vilken inspiration!”
Liza Dåverstam

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng