fbpx

Mattias Sunneborn

,

Under det populära TV-programet Mästarnas Mästare inför 2 500 000 tittare berättade Mattias väldigt personligt och utlämnande om när hans pappa begick självmord en vecka innan han skulle börja på gymnasiet. Hur det har påverkat hela hans liv.

Sedan tre år är Mattias ambassadör för organisationen Suicide Zero.

– I morgon ska jag sätta svenskt rekord och slå världsrekordhållaren!
Orden uttalades på gotländska och kom från Mattias Sunneborn. Året var 1996 och det var presskonferens inför MAI-galan i Malmö. Bredvid satt 8,95-mannen Mike Powell. Dagen efter förbättrade Mattias det 30 år gamla nordiska rekordet till 8,21 och slog världsrekordhållaren med fem centimeter.”

Under sin elitkarriär vann Mattias VM-silver inomhus 1995, EM-guld och kvalificerade sig till OS-final 1996 i Atlanta. Idag använder Mattias samma framgångsprinciper när han hjälper andra att lyckats med deras målsättningar. Han är han en av landets främsta experter inom både målsättning och fysisk träning och han lever som han lär.
Han är idag 47 år och är idag en av världens absolut bästa veteranfriidrottare med 5 världsrekord och 14 VM guld och han har coachat 10 000-tals personer till att nå deras högsta dröm.

Mattias föreläsning
Under en föreläsning tar han bland annat upp följande;

Hur du genom att lära dig hemligheten med målsättning!
Hur du INTE ska göra vid en katastrof!
Hur du kan forma din framtid och bli lyckligare!

Mattias berättar på ett passionerat, lärorikt och medryckande sätt hur du kan fysiskt kan bli 10 år yngre.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng