fbpx

Martin Falklind

, ,

Låt passionen styra det du gör och följ ditt hjärta!

Martin Falklind är ständigt aktuell, senast i SVT-serien Fiskarnas rike och som föreläsare under sin föreläsningsturné i Sverige.

Martins föreläsningar är inspirerande och handlar om att låta passionen leda vägen genom livet, om att motgångar kan vändas och bli en framgångsfaktor.

– Gör det du gillar! Då blir du bra på det, menar Martin som sedan barnsben har en stor passion, fiske!

Idag är han professionell fiskeäventyrare med hela jordklotet som sitt arbetsfält. Han är en internationellt prisbelönt filmare, naturfotograf och chefredaktör för Skandinaviens största fisketidning, som ständigt nya spännande uppdrag på gång.

Om Martins föreläsning
Martin berättar om passionen och om betydelsen att följa sitt hjärta – trots omgivningens förmaningar. Han beskriver vad det betyder för livskvaliteten och hur glädjen i det han gör, leder till att han och hans team lyckas med de ibland ”omöjliga” uppdragen.

Kan alla känna passion för något?

– Passion är inget man kan ta för givet, det är därför man ska välkomna den och utveckla den, säger Martin som anser att alla kan utveckla en passion. Oavsett om det är jobbrelaterat eller en fritidsaktivitet som stickning, blommor, bilar, barn, matlagning, datorer…

– Gör något som du verkligen vill och brinner för, så blir det också bra. Då ökar både livskvaliteten och motivationen, och passionen djupnar ännu mer, säger Martin.

Använder motgångar till sin fördel
Martin Falklind berättar också hur han medvetet använder motgångar till sin fördel. Ofta visar det sig att de hot och problem som han var orolig för innan, senare blir projektets största tillgång.

– De flesta vill ju undvika problem, vilket gör att vi som välkomnar problemen, ofta slipper konkurrens. Det är problemen som gör våra projekt extra intressanta och spännande, för oss själva, för uppdragsgivare och publik.

Under 2022 har Martin varit på en föreläsningsturné och synts i SVT-serien Fiskarnas rike. Ett program som är en naturdokumentär om hur det ser ut för livet under vatten i Sverige, som finns tillgänglig på SVT Play.
Serien går nu på export och är nominerad till flera priser.

Sagt om Martins föreläsningar:

”Absolut succé, helt fascinerade, äger scenen och är cool! Annorlunda, spännande, inspirerande och tänkvärt!”

”Jättebra, otrolig förmåga att fånga publiken!”

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng