fbpx

Magister Nordström

Magister Nordström

– Mitt syfte är att skapa ännu bättre arbetsplatser och lust att lära sig med inspiration och motivation, säger Magister Nordström! 

 

Så säger Rickard Nordström mera känd som Magister Nordström – lärare, inspiratör & föreläsare! Han blev utsedd till Årets lärare i Sverige 2017 i kategorin ”Nytänkande & Entreprenörskap”.
Med över 34 000 följare på Instagram & 200 000 följare på TikTok, samt stor succé på LinkedIn med sina inlägg är Magister Nordström en stor förebild både för både de yngre & de äldre.

Efter drygt 15 års erfarenhet av skolans värld vill Magister Nordström vidga vyerna ännu mer och ta oss till faktorn som faktiskt är avgörande i skolan, dvs ”lusten att vilja lära sig”.  Och inte minst inom näringslivet, i föreningar, organisationer och på alla arbetsplatser

Magister Nordström fokuserar helt och hållet på hur vi får våra elever kunskapstörstiga och hur man skapar en bra gruppdynamik.

Det finns många vägar att gå där vi hjälper till att strukturera upp och vägleda er med olika metoder och tips.
Det finns många nycklar mot ett framgångsrikt ledarskap i klassrummet eller på er arbetsplats.

– Jag brinner för mitt jobb och jag älskar att vara lärare. Att vara en förebild för vår framtid, dvs barnen är ett privilegium och detta vill jag sprida vidare, säger Rickard som är en uppskattad föreläsare även inom näringslivet. 
Magister Nordström hjälper till att hitta den nyckel som passar just er.

Ny bok och föreläsning
Inom kort kommer även Magister Nordström ut med en bok om sociala medier, utifrån denna kommer det även att en ny föreläsning.

Föreläsning – i näringslivet och organisationer

Magister Nordström – Om lust & motivation

Vill ni träffa honom för att bli inspirerad och få en ordentlig kick?
Magister Nordström föreläser utifrån sitt perspektiv och koncept som lärare och inspiratör.

Föreläsning – för skolan

– Jag vill utbilda elever och ungdomsidrottare mot bättre prestationer! Att vara en förebild för vår framtid, dvs barnen är ett privilegium, detta vill jag förmedla vidare och bidra med för att skapa en ännu bättre skola och ännu bättre arbetsplatser, säger Magister Nordström.

Föreläsning för elever i grundskolan:
* Här ligger fokus på hur man kan tänka för att lyckas.
* Hur viktigt ett positivt tänkande är.
* Hur jag inspirerar och motiverar dem på mitt sätt.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng