Madeleine Magnusson

Madeleine Magnusson

Redo för framtidens ledarskap?

– Min ambition är att hjälpa privatpersoner och företag att nå sina drömmar och mål. Fokus ligger i att behålla ett lugn. När vi är lugna och harmoniska fattar vi kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till ett bättre resultat, säger Madeleine Magnusson.

Madeleines 3 föreläsningar

1/ Framtidens ledarskap – medvetet ledarskap 2.0
Madeleine öppnar en dörr till framtidens ledarskap – medvetet ledarskap 2.0. Där hon blandar uråldrig visdom med den senaste forskningen inom beteendevetenskap, neuroleadership och hjärnforskning. Hon tar dig genom en resa in i din stenåldershjärna, och berättar hur vår hjärna reagerar på stress & sociala hot? 

Att vara en effektiv ledare innebär att lära känna vem du är och vad du står för samt har modet att agera enligt dina värderingar. Madeleine utgår ifrån Richardo Semlers ledord: tillit, öppenhet och kärlek.

2/ Mindfulness – Vill du bygga hållbara team? Team som du kan lita på att de levererar?
Företag som vill ligga i framkant använder redan mindfulness idag. De har insett vikten av att bli mer medvetna om sin egen potential och kunna använda sitt inre ledarskap. Företagen står inför många utmaningar, vilket många gånger kan bli stressande. Genom att behålla lugnet i dessa situationer fattar du kloka och visa beslut och blir inte lika lätt uppjagade över småsaker, vilket i sin tur leder till bättre resultat. Företag som använder mindfulness dagligen redovisar ökad prestation, kreativitet och konkurrenskraft.

3/ Förändra ditt mindset – förverkliga din dröm – Vill du lära dig hur du lätt och enkelt kan förändra dina beteenden och mönster?
En föreläsning om att ingenting är omöjligt och hur vi kan förändra våra liv och förverkliga våra drömmar och mål. Madeleine berättar om sin egen resa där motgångarna blev hennes största framgångar. Du får en klar insikt i hur vår stenåldershjärna fungerar. Att vi har två olika sinnen, vårt medvetna och undermedvetna sinne och som fungerar på helt olika sätt. Hur vi gör för att förändra ett mönster? Hur ställer vi in vårt mindset på våra drömmar och mål? Då behöver vi lära oss vilket sinne vi ska kommunicera med och hur vi kommunicera med det på bästa sätt.

– Är du redo att förändra ditt mindset och förverkliga din dröm, undrar Madeleine?

Om Madeleine
Madeleine är utbildad undersköterska, yogalärare, massör & healer. Har studerat EFT, Psych-K, Freedom Based Mindset (FBM) och braingym. Läst media- och kommunikationsvetenskap, pedagogik, företagsekonomi på högskolan och Success Coaching på distans. Bob Proctor och Bill Harris, två av världens bästa framgångscoacher, har varit hennes coacher. Madeleine har också studerat och arbetat utomlands i England, Danmark och på Island. Arbetat ca 10 år inom vården och 10 år som terapeut.
Madeleine har gått igenom många tuffa situationer i sitt liv, där hon har lärt sig att aldrig ge upp och att fortsätta fokusera på sina mål och se nya möjligheter.

Foto: Thom Estifanos Photography

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng