fbpx

Lydia Capolicchio

Lydia Capolicchio

– programledare, moderator & kommunikatör –

Lydia Capolicchio arbetar frekvent med radio, tv och tidningar som journalist. Mest känd är hon från sina tv-program och reportage från flera olika kanaler.

Krigsreporter, nyhetsankare, programledare….
Lydia har verkat som krigsreporter och nyhetsankare och dessutom synts i olika musik och underhållningsprogram. Vi har bland annat kunnat se henne i internationella sammanhang som Eurovision Song Contest i SVT, som debattör i Svart eller Vitt i TV4 och som sökande världsreporter i TV3. Hon är dessutom den enda kvinnliga reporter som flugit Viggen.

Alla har fått erfara gedigen kunskap med kvinnlig touch och glimten i ögat. Resultatet har förbättrat företagens kommunikationsstrategier och förenklat budskapen på alla nivåer.

– Jag anser också att marknaden är full av strategiska konsulter, men de taktiska råden är mer sällsynta. Vissa budskap kan helt enkelt inte levereras med självklarhet utan kräver taktik, säger Lydia.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng